SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Pembe: “ üç puanla başlamak isterdik”

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor- Adanaspor karşılaşmasını yorumlayan Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Pembe, hafta içinde yaşanan Lisans sorununun ve bazı olumsuzlukların Kartalspor’u ve Kartalspor’lu futbolcuları etkilediğini söyledi. Kartalspor-Adanaspor maçı sonra sında maçla ilgili yorumunu  şöyle yaptı:

“İki takım futbolcularını tebrik etmek lazım, bu sıcak havaya rağmen çok iyi bir mücadele ettiler, ellerinden gelenin hepsini yapmaya çalıştılar. O bakımdan iki takımı da tebrik ediyorum, özellikle futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu gün belki maçı kendi lehimize çevirebilirdik, penaltı yı atmış olsaydık. Yakaladığımız pozisyonları  değerlendirseydik sahadan galip ayrılabilirdik. Bu ara gol de yiyebilirdik. Netice de maç berabere bitti, futbolun meyvesi olan golü bugün bulamadık onun için üzgünüz. Bu bizim Lig’deki ilk maçımız Adanaspor bize göre daha şanslıydı. Bir maç oynayıp geldiler.

Hafta arası yaşadığımız bir sürü problemlerimiz vardı. Onlara rağmen futbolcularımızı motife ettik, motive oldular. Maça iyi şekilde hazırlandılar. Bu kadar olumsuzluklara rağmen çıkıp burada mücadele ettiler. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.

Ligin daha başı bu içerde bir puan aldık. Tabi ki kazanmak isterdik, ÜÇ puanla başlamak isterdik.Bizim için bu maç çok önemliydi ve üç puanla başlamak isterdik.Olmadı” dedi.

EKSİKLERİMİZ VAR

Tecrübeli teknik adam şöyle devam etti: “ Eksiklerimiz var bunları biliyoruz bu maçta da bu eksikler gözüktü. Hafta arası  milli maç nedeniyle liglere ara veriliyor. Bu eksiklikleri giderme adına bazı çalışmalarımız olacak. Genç ve savaşan bir takımımız var geçen seneki oturmuş takımımızla yeni transferleri genç arkadaşlarımızla kaynaştırmaya çalışıyoruz.

Eğer iyi bir kaynaşma iyi bir arkadaşlık ortamı oluşturabilirsek  Bank Asya 1.Lig’te ÇOK canlar yakacağımızın inancındayım. Eksik yönlerimizi de şu önümüzdeki kısa süreçte kapatabilirsek çok iyi bir Kartalspor, izleyebiliriz diye düşünüyorum. Adanaspor gibi güçlü bir takım karşısına morallerini toparlayıp çıkmaları güzel bir gelişme.

Bugün mağlup ta olabilirdik.Mağlup ta olsak takıma hiçbir şey demeye hakkım da yoktu.İnanılmaz bazı olumsuzluklar vardı ona rağmen çıktılar,aslanlar gibi mücadele ettiler.Ve buradan puan almasını bildiler. Dediğim gibi ÜÇ puanla başlasaydık bizim için çok daha iyi olurdu. Ne var ki sahamızın da iyi bir bakıma ihtiyacı var.Onu da yapacağız” diye konuştu.

Pembe, ilerleyen haftalarda takımın oturacağını  ve gerçek gücünü göstereceğini de sözlerine ekledi.

KAÇIRDIĞIMIZ POZİSYONLAR OLDU

Kartalspor’lu futbolcu Erhan Yılmaz, Kartalspor – Adanaspor maçını da şöyle yorumladı: “ Bir hafta içinde lisansların çıkacağını söylediler. Ne varki son dakikaya kadar olan olumsuz gelişmeler tabiî ki etkili oldu.Son dakikaya kadar Adanaspor maçında oynayamayacağımızı sandık. Olumlu gelişmeler sonrasın da psikolojik ortamdan çıkıp Kartal-spor-Adanaspor maçına kilitlendik. Maça gelince kaçırdığımız pozisyonlar da vardı.Bu sıcakta sergilediğimiz mücadele tabi ki dikkate alınmalı. Adanaspor bir maç oynayarak Kartal’a geldi. Bizim ilk maçımızdı herkeste de ilk maçın tedirginliği vardı. Ben olayım diğer takım arkadaşlarım olsun ilk defa Kartalspor seyircisi önünde oynadık.

Herkesin tedirgin olması normal ama 2.yarı biraz daha dirençli bir Kartalspor sahada gördük diye düşünüyorum. İlk yarıda olduğu gibi  maçın kontrolü bizde oldu. İlk maç olmasına rağmen kazanabileceğimiz bir maçtı. Ben iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Kartalspor kolay kolay yenilecek BİR takım olmayacak. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda konsantrasyonumuzu üst seviyede tutup kazanacağız.”  Diye konuştu.

KÖTÜ OYNADIK

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç,, “  Bugün kazanmak için sahaya çıktık geçen hafta içerdi kaybettiğimiz puanı  ÜÇ puanla telafi edip yukarılara çıkmayı hedefledik.Bu nedenle gol atmakta sıkıntı çektik. Aramıza sonradan katılan arkadaşlarımızın bu kadro da olmaması işte böyle 0-0 bir sonuncu getirdi. Gol atma yönünden bazı eksikliklerimiz var bunu da çalışarak gidereceğiz. Kartalspor’un kazandığı penaltı verilir,verilmez bir pozisyondu.Hakemi suçlamak gerekmiyor.Oyuncumuzun çok dikkatli olması gerekiyordu o pozisyonda penaltı yapmamamız  gerekiyor.Daha dikkatli oynayarak kazanacağımızı biliyorduk .Hava sıcaklığını bir bahane olarak görmüyoruz.Her takım aynı sıcaklıkta oynuyor.Oyuncularımızın kendilerine verilen taktikleri  iyi anlamaları iyi uygulamaları gerekiyor. Kötü oynadık DALAYISIYLA DA KAZANAMADIK. Kartalspor’u tebrik ediyoruz onlar da yenmek için çıktılar. Ama yenemediler” yorumunu yaptı. Tecrübeli teknik adam eski güçlerinde olmadığını, Adanaspor’un en kötü halininde bu olduğunu da sözlerine ekledi.

PENALTILARIMIZ VERİLMİYOR

Kartalspor’lu eski Futbolcu Efecan Karaca, eski takımına karşı mücadele etmesinin kolay olmadığını belirterek, “ Biz sonuçta ekmek paramız için kulüp değiştiriyoruz ekmek paramız için sahada mücadele ediyoruz.  Maça gelince iyi bir mücadele etmedik ve etmediğimiz mücadele sonuca da yansıdı. 0-0 berabere bitti maç. Kartal bizden daha iyi oynadı iki haftadır penaltılarımız verilmiyor. Kötü oynadık yani. İstediğimiz sonucu yine alamadık inşallah ilerleyen haftalarda  daha da iyi olacağız. Adanaspor’un layık olduğu yere getireceğimize inanıyorum ilerleyen haftalarda”dedi.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio