SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Emeklilerin Beklediği Açıklama Geldi! Kurban Bayramı İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kurban Bayramı ikramiyeleri için ödeme tarihleri milyonlarca emekli tarafından merakla takip ediliyordu. Beklenen Haber geldi, emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı.

Kurban Bayramı’na doğru geri sayım devam ediyor. Milyonlarca emekli de Kurban Bayramı ikramiyesi ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. SSK bağ-kur emekli sandığı emeklisiyle dul ve yetim aylığı alanlara ödenen bayram ikramiyesi için tarihler açıklandı. Peki emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Kim ne kadar emekli ikramiyesi alacak?

2024 yılında Kurban Bayramı 16 Haziran günü başlayacak. Her yıl dini bayramlar öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de emekliye bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Milyonlarca emeklinin gözü Şimdi bayram ikramiyesi ödeme tarihlerine çevrildi. Emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi belli oldu mu? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak sorularının yanıtı aranıyordu. Beklenen açıklama Nihayet geldi, bayram ikramiyesi ödeme tarihleri netleşti.

EMEKLİ KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

2024 yılının başında emekli bayram ikramiyesi miktarı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Bayram ikramiyesi bu yıl her bayram için 3.000 TL olmak üzere toplam 6.000 TL olarak belirlendi.

Emekli maaşı alanlar banka hesapları üzerinden emekli bayram ikramiyesi ödemesini alabiliyor. Herhangi bir ekstra başvuru yapmak gerekmiyor otomatik olarak ödemeler hesaba yatıyor.

3000 TL bayram ikramiyesi ödeme tarihleri de merak ediliyordu. Henüz SGK’dan kesin bir açıklama yapılmasa da 10 Haziran’a kadar bayram ikramiyesi ödemelerinin tamamlanması bekleniyor.

KİMLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK?

Emekli bayram ikramiyesi, SSK bağ-kur emekli sandığı emeklisi ve hak sahipleri olan yani dul ve yetim aylığı alan kişilere veriliyor. Aynı zamanda Sürekli iş göremezlik ödeneği alanlarda bayram ikramiyesi alabiliyor. Ancak dul ve yetim aylığı alanlarla Sürekli iş göremezlik aylığı alanlar Emeklilerle aynı miktarda bayram ikramiyesi alamıyor. Bu kişilere aylık hisse oranına göre bayram ikramiyesi dağıtılıyor.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler

Genel
30 Haziran 2024
İsmail Küçükkaya’nın Annesinin Ölüm Sebebi Belli Oldu

Gazeteci İsmail Küçükkaya bugün anne acısı ile sarsıldı. İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya hayatını kaybetti. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya yaşamını yitirdi. Ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya annesinin ölüm haberi ile yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan Küçükkaya’nın annesinin ölüm sebebi de belli oldu. DENİZDE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ Gazetesi İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya, tatil için gittiği Antalya’da […]

Genel
30 Haziran 2024
500 TL ve 1000 TL’lik Yeni Banknotlar İçin Tarih Verildi! MB’den Onay Az Evvel Çıktı

500 TL ve 1000 TL’lik yeni banknotlar için onay çıktı. MB son dakika kararını duyurdu. İşte 500 TL ve 1000 TL’lik banknot basımı için tarih… 500 TL ve 1000 TL’lik yeni banknot basılacak mı? Uzun süreden beri devam eden söylentiler, sosyal medyada yeniden alevlendi. Hatta yeni 500 TL ve 1000 TL’lik banknotların görselleri bile yayınlandı. […]

Genel
30 Haziran 2024
TRT 1 Sinyal Yok Hatası Çözümü! TRT1 Neden Açılmıyor, TRT 1 Frekansı Ne?

TRT 1 neden açılmıyor? TRT 1 sinyal yok hatası çözümü ne? Euro 2024 maçlarını takip etmek isteyen spor severler TRT 1 frekansı mı değişti sorusuna yanıt arıyor. TRT 1 sinyal yok hatası veriyor Çözümü ne gibi soruların yanıtı futbol Tutkunları tarafından merakla araştırılıyor. Euro 2024 maçlarını yayınlayan TRT 1 son dönemler de yoğun bir izleyici […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
Vatan Partisi, “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!”

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığından açıklama: “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!” Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması kararı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı İbrahim Okan Özkan, Vatan Partisi’nin Türkiye ekonomisinin kurtuluşu için çözüm önerilerini kamuoyuna duyurdu.   Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması […]