Kıvanç Tatlıtuğ 12 Milyon TL’lik Teklifi Elinin Tersiyle İtti

Yayın: 08:30 - 23.05.2024
Güncelleme: 08:30 - 23.05.2024

#image_title

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Kuveyt’te bir mağazanın açılışına katılması için kendine teklif edilen 12 milyon TL’lik parayı reddetti.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a Kuveyt’te bir mağaza açılışına katılması için 12 milyon TL’lik para teklif edildiği iddia edildi. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ bu teklifi elinin tersiyle itti. Ünlü oyuncunun kariyerine uymadığı gerekçesiyle bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Körfez, Balkanlar ve Latin Amerika gibi ülkelerde son derece popüler ve tanınan bir oyuncu. Türk dizilerine bu bölgelerde ilgi yoğun olurken Kıvanç Tatlıtuğ’un popülaritesi de her geçen gün artmaya devam ediyor. Öyle ki Kıvanç Tatlıtuğ’a Kuveyt’ten bomba bir teklif geldi.

Alınan bilgiye göre Kuveyt’te bir mağaza açılışına katılması için yakışıklı oyuncuya tam 12 milyon TL para teklif edildi.

KIVANÇ TATLITUĞ TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Sosyal medyada gündeme gelen iddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ, Kuveyt’te bir mağaza açılışı için 12 milyon TL’lik para teklifi aldı. Ancak başarılı oyuncu kariyerine aykırı olduğu gerekçesiyle bu teklifi geri çevirdi. Sosyal medyada bu iddialar geniş Yankı buldu.

kader gun
Exit mobile version