Esra Erol, Müge Anlı, Didem Yılmaz Hepsinin Fişi Çekiliyor! RTÜK Düğmeye Bastı

Yayın: 14:30 - 23.05.2024
Güncelleme: 14:30 - 23.05.2024

#image_title

RTÜK düğmeye bastı. Gündüz kuşağı programlarının sonu geldi. Peki Esra Erol, Müge Anlı, Didem Yılmaz bitiyor mu?

RTÜK, televizyon kanallarında yayınlanan gündüz kuşağı programları ile ilgili düğmeye bastı. Aralarında Müge Anlı, Esra Erol, Didem Yılmaz gibi isimlerinde bulunduğu çok sayıda ünlü Sunucunun yayın yaptığı Gündüz kuşağı mercek altına alındı. Uzun süreden beri Gündüz kuşağı programları ile ilgili RTÜK’e adeta şikayet yağıyordu. Peki Gündüz kuşağı programları Bitiyor mu? Müge Anlı ve Esra Erol yayından kaldırılacak mı?

RTÜK’E ŞİKAYET YAĞIYOR

Gündüz kuşağında yayınlanan programlarla ilgili son yıllarda RTÜK adeta şikayet yağmuruna tutuluyor. Özellikle Esra Erol ve Seda Sayan gibi isimlerin sunduğu programlarda ekrana taşınan aile olayları izleyicilerin tepkisini çekiyor. Bu sebeple de bir süredir bu programların yayından kaldırılması talep ediliyordu. Nihayet konu ile ilgili RTÜK’ten ilk açıklama geldi.

YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

Yoğun bir şekilde şikayet yağmuruna tutulan Gündüz kuşağı programları ile ilgili Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin’den açıklama geldi. Şahin, Gündüz kuşağı programlarına uyararak RTÜK’ün son raddeye geldiğini söyledi. Ebubekir Şahin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“RTÜK olarak son raddedeyiz çünkü artık bunu kaldıracak durumumuz yok. Ya kendilerine gelecekler veyahut da biz gereğini yapacağız. Dizilerle ilgiliyse zaten gereğini yapıyoruz.”.

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin’in yaptığı bu açıklamanın ardından Esra Erol ve Müge Anlı yayından kaldırılacak mı sorusu da gündeme geldi. Şu an için yayından kaldırma gibi bir durum söz konusu değil ancak programların formatında değişiklik yapılmazsa önümüzdeki günlerde yayından kaldırılma cezası da verilebilir.

kader gun
Exit mobile version