Özlem Cendere Doğan, “Adayım çünkü kadın mücadelesini sokakta veriyorum

Yayın: 11:45 - 01.06.2024
Güncelleme: 11:45 - 01.06.2024

Özlem Cendere Doğan CHP Kartal Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanlığında iki aday yarışacak adaylar Özlem Engin ve Özlem Cendere Doğan.

#image_title

Kadınların haklarını sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum”.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanlığına aday olan gıda mühendisi Özlem Cendere Doğan, ilçe Başkanlığında partili kadın üyelerin katılımıyla adaylık açıklamasını yaptı.

Program mevcut CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa’nın konuşması ile başladı.

Daha sonra Özlem Cendere Doğan, kendini tanıtarak konuşmasına başladı. Cendere Doğan’ın konuşmasının ara başlıkları, birlik, beraberlik oldu.

#image_title

Özlem Cendere Doğan, Kadın Kollarını daha da ileriye taşıyacağının sözünü verdi.

Adaylık açıklamasında konuşan Özlem Cendere Doğan, ”Cumhuriyetimizin ve partimizin değerlerini savunmak ve daha ileriye taşımak için bu göreve talip oldum.

Kadınların toplumsal hayatta daha güçlü bir şekilde yer almasını sağlamak ve onların sesi olmak için çalışacağım. Kartal’daki tüm kadınlarımızın desteğiyle birlikte, daha güzel yarınlara yürüyeceğiz” Demokrasiyi ve özgürlüğü Türkiye Cumhuriyetine getiren, kadına seçme ve seçilme hakkını veren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Parti’nin neferi olarak kadınların haklarını sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Tek adam yönetiminin hakim olduğu bu düzenin ilk genel seçimlerde yıkılacağını ifade eden Özlem Cender Doğan Atatürk’ün partisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin iki seçimde iktidar olacağını bunun için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Kadın kollarına adaya duyulan diğer üç adayın adaylıktan çekilme kararını açıklayarak adaylarına güç birliği yapacaklarını ifade etti.

Exit mobile version