Sultanbeyli’de kardeşler Sütlüce’ye Başbakan Erdoğan’ı görmeye geldiler

Yayın: 06:11 - 07.09.2010
Güncelleme: 06:11 - 07.09.2010

İSTANBUL(CİHAN)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sütlüce’deki AK Parti İl Başkanlığı binasında olduğunu öğrenen ve en büyüğü 10 yaşında olan 3 kardeş, babalarını ikna ederek gece yarısı Sultanbeyli’den Başbakan Erdoğan’ı görmeye geldi. Erdoğan, çıkışta Hacer (10), Nehir (7) ve Eyüp Karateke kardeşlerle fotoğraf çektirdi ve onlara oyuncak verdi.

Erdoğan, Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda bir televizyon kanalının programına katıldı. Sultanbeyli’de oturan Mehmet Karateke’nin Hacer, Nehir ve Eyüp isimli çocukları, Erdoğan’ın İstanbul’da olduğunu öğrenince yanına gitmek istedi. Başbakan Erdoğan’ın hayranı olan 3 kardeş babalarına ısrar etti. Çocuklarının ısrarına dayanamayan baba Mehmet Karateke, kardeşleri alarak gece yarısı Sütlüce’ye geldi. Baba ve çocukları yaklaşık 2 saat Başbakan’ın çıkmasını bekledi. Başbakan Erdoğan evine gitmek için dışarı çıktığında baba Karateke, bağırarak çocuklarının kendisini görmek istediğini söyledi. Erdoğan, aileyi yanına çağırarak bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan hatıra fotoğrafı çektirdiği çocuklara ayrıca oyuncak hediye etti.

Erdoğan’la yüz yüze görüşme fırsatı bulan çocuklar çok mutlu olduklarını söyledi. Kardeşlerden Hacer Karateke, heyecandan Başbakan Erdoğan’la konuşamadığını ifade etti. Hacer Karateke, Erdoğan’ın verdiği oyuncakla oynamayacağını ve onu odasının en güzel yerinde saklayacağını belirtti. Baba Mehmet Karateke de çocuklarının ısrarı üzerine Sütlüce’ye geldiklerini kaydetti.

Exit mobile version