Tuzla Belediyesi Yetimleri Unutmadı

Yayın: 06:45 - 08.09.2010
Güncelleme: 06:45 - 08.09.2010

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yetim ve akrabalarına iftar yemeği verdi. Her yıl geleneksel olarak yetimlerle buluştuklarını belirten Başkan Yazıcı “ Aslında bu buluşma sembolik. Biz yetimlerimizle 365 gün buluşuyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Yetimler Haftası” bu yıl Ramazan Ayına denk gelince, yetimler ve akrabalarına iftar yemeği verildi. Tuzla Belediyesi Veranda Tesisleri’nde verilen yemekte; toplam 357 yetime hediye çeki takdim edildi. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, “Yetimlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Sizleri hatırlamayı sadece bir haftayla sınırlamadığımızı biliyorsunuz. İmkanlarımız ölçüsünde yılın 365 günü tüm yetimlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

GÖNÜL ELLERİNİ UNUTMADI

Tuzla’da muhtaç ailelere yardım için belediye tarafından kurulan Gönül Elleri Çarşısı’nın fedakar gönüllülerini de unutmayan Başkan Yazıcı, özellikle Ramazan ayında muhtaç ailelerin yardımına koşan, yardımseverlerin bağışlarını muhtaç ailelere ulaştıran 12 Gönül Elleri Çarşısı mahalle gönüllülerini plaketle ödüllendirdi. Aktif ve fedakar çalışmalarından dolayı gönüllülere teşekkür eden Yazıcı, tüm Gönül Elleri çalışanlarına teşekkür etti.

Exit mobile version