Sergen Yalçın’dan Altın Çocuk Arda Güler’e Sert Eleştiri

Yayın: 17:33 - 19.06.2024
Güncelleme: 17:33 - 19.06.2024

#image_title

Sergen Yalçın, 3-1 galip geldiğimiz Gürcistan maçı sonrası maça damga vuran ve tüm dünyada ayakta alkışlanan Arda Güler’e sert eleştirilerde bulundu.

Teknik direktör Sergen Yalçın, A milli takımımızın gürcistan’ı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Arda Güler ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Dün akşam oynanan karşılaşmada müthiş bir gol atan Arda Güler, tüm dünya tarafından ayakta alkışlanmıştı ancak Sergen Hoca’nın gözüne girmeyi başaramadı. Sergen Yalçın Arda’yı eleştirerek çok daha fazla oyuna ağırlık koyması gerektiğini söyledi. Arda Güler’in müthiş bir gol attığını belirten Sergen Yalçın, “sadece bir gol atmakla olmaz” dedi.

ATTIĞI GOL DIŞINDA OYUNDA YOK

Arda Güler’i eleştiren Sergen Yalçın, iyi bir futbolcu olduğunu ancak Oyuna daha fazla ağırlık koyması gerektiğini dile getirdi. A Milli Takım formasıyla Gürcistan karşısında Arda’nın müthiş bir gol attığını belirten Sergen Yalçın şu ifadeleri kullandı:

”Arda’nın çok daha fazla oyuna ağırlığını koyması lazım. Sadece 1 gol atmakla olmaz o maçlarda. Tamam müthiş bir gol attı kazanmamızı sağladı ona altın madalya takalım ama malesef hiç yok. Attığı gol dışında yani oyunda hiç yok”.

kader gun
Exit mobile version