Kartallılar, adadaki kendi plajında denize girdi

Yayın: 12:22 - 13.09.2010
Güncelleme: 12:22 - 13.09.2010

Kartal Büyükada Sosyal tesisi Bayram boyunca vatandaşları ağırladı.

Kartal Belediyesi’nin Büyükada Sosyal tesisindeki plaj ve mesire alanları Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Orhan İspekter Bayramın ilk günü adaya gelen misafirleri tek tek karşılayarak hem bayramlarını kutladı hem de tesis hakkında bilgiler verdi. Tamamı orman içerisinde ve denize sıfır olan tesiste misafirler, hem yemyeşil doğanın hem de masmavi denizin tadını çıkarttılar.

 

Havaların iyi olmasını fırsat bilen Kartallılar, Bayram boyunca Kartal Belediyesinin Büyükada Sosyal Tesisine gelerek gönüllerince eğlendi. Kartal Belediyesi tarafından, Kartal İskelesinden özel olarak kaldırılan deniz motorları ile tesise ulaşan tatilciler, bayramı kendi tesislerinde eğlenerek geçirmenin fırsatını yakaladılar. Orman içi mesire alanlarında bulunan masalarda pikniklerini yapan ziyaretçiler, tesiste bulunan kafeteryanın imkanlarından da yaralanarak, ihtiyaçlarını giderdiler.

 

Tesisin iki tarafında bulunan ve büyük bir alana hakim olan plajlarda denize girerek yüzme fırsatı bulan misafirler, yeni düzenlemeyle onlarca kişinin aynı anda güneşlenmesini sağlayacak alanlarda şezlongların üzerinde güneşlendi. Yeni ve modern soyunma kabinlerinde üstlerini değiştiren ziyaretçiler, kendileri için hazırlanmış duş kabin alanlarında duş alarak ferahladılar.

Muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde doğayla baş başa rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda tatillerini geçiren ziyaretçiler gönüllerince eğlendikten sonra evlerine döndü.

Exit mobile version