Fenerbahçe’den Bir Yıldız Daha Kaydı! Hem De Ezeli Rakibi Galatasaray’a Doğru

Yayın: 09:06 - 28.06.2024
Güncelleme: 09:06 - 28.06.2024

#image_title

Fenerbahçe’de bir yıldız daha gidiyor. Hem de Ezeli rakibi Galatasaray’a. Taraftar bu ayrılık haberi ile adeta kahrolacak.

Fenerbahçe teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 11 yıldan bu yana şampiyonluk yüzü görmeyen sarı lacivertli takım bu sezon kesinlikle şampiyon olmak istiyor. Ancak Fenerbahçe’den peş peşe Ayrılık haberleri geliyor. Kanarya son olarak takımın Yıldız isimlerinden Batshuayi Galatasaray’a kaptırmıştı. Taraftari çıldırtacak bir isim daha Galatasaray’a gidiyor. İşte Fenerbahçe’de Ayrılığın ismi…

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon planlamalarını sürdürürken, transfer piyasasında beklenmedik ayrılık haberleriyle sarsıldı. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon kadrosunda önemli roller üstlenen Michy Batshuayi ve Çağlar Söyüncü’nün, ezeli rakipleri Galatasaray’ın radarına girmesiyle büyük bir şok yaşadı.

BATSHUAYİ’NİN ARDINDAN SÖYÜNCÜ DE GİDİYOR MU?

Galatasaray, Fenerbahçe’nin geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu ve başarılı performanslar sergileyen Michy Batshuayi’yi renklerine bağladı. Bu transferin ardından, İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray şimdi de Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı. Haberlere göre, Çağlar İstanbul’da mutlu ve Galatasaray’ın teklifini kabul etmesi durumunda sarı-kırmızılı formayı giymeye hazır.

SÖYÜNCÜ’NÜN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe formasıyla yarım sezonda 16 maça çıkan ve 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen Çağlar Söyüncü, özellikle Galatasaray’a karşı kaydettiği golle dikkat çekmişti. Bu performansıyla sarı-lacivertli taraftarların beğenisini kazanan Söyüncü’nün olası ayrılığı, Fenerbahçe için büyük bir kayıp olabilir.

kader gun
Exit mobile version