Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban Öldü Mü? Sezon Finali Herkesi Ayağa Kaldırdı

Yayın: 09:11 - 29.06.2024
Güncelleme: 09:11 - 29.06.2024

#image_title

Kanal D’nin Uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar sezon finali ile ekrana veda etti. Ancak sezon finali bölümü herkesi ayağa kaldırdı. Peki Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban öldü mü?

Televizyon ekranlarında 18 yıldan bu yana fırtına gibi esen arka sokaklar, sezon finali yaparak dün akşam ekrana veda etti. Ancak Arka Sokaklar’ın sezon finali bölümünde herkesi şoke eden gelişmeler yaşandı. İzleyiciler dizide yaşananları görünce daha fazla dayanamadı. Peki arka sokaklar hüsnü çoban öldü mü? Arka sokaklar hüsnü başkomiser ayrıldı mı?

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Özlem Çınar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Ancak dizinin sezon finalinde ortalık bir anda karıştı.

ARKA SOKAKLAR HÜSNÜ ÇOBAN ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz haftalarda Selin Komiser ve Mesut komiserin Arka Sokaklar dizisine geri dönüşü izleyicinin yüzünü güldürmüştü. Ancak sezon finali bölümünde yaşanan olay herkese adeta şoke etti. Çünkü Arka Sokaklar’da Hüsnü komiser ayrılığı gündemde.

Son gelen polis bilgilerine göre başarılı oyuncu Özgür Ozan, Arka Sokaklar dizisinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Ancak izleyiciler bu karardan hiç de memnun değil. Dizinin sezon finali bölümünün ekrana gelmesi sonrası sosyal medyada daha Hüsnü Çoban’ın ölümü gündeme oturdu. Birçok izleyici Hüsnü Çoban’ın ölmesi durumunda dizinin final yapması gerektiğini savundu.

kader gun
Exit mobile version