Arda Güler’den Şok Veda Paylaşımı!

Yayın: 09:38 - 30.06.2024
Güncelleme: 09:38 - 30.06.2024

#image_title

Real Madrid’de forma giyen Yıldız futbolcu Arda Güler’in son paylaşımı şaşırttı. o genç yıldız veda mesajı yayınladı.

Real Madrid ve milli takımda gösterdiği performansla gözümüzü kabartan genç yıldız Arda Güler sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımı ile şaşkınlık yarattı. milli yıldızın bu paylaşımı Real madrid’den ayrılıyor mu sorusunu gündeme getirdi. bakın Arda Güler’in veda paylaşımının altında yatan gerçek ne?

Real Madrid, geçtiğimiz sezon Espanyol’dan kiraladığı ve opsiyonlu olarak kadrosunda tuttuğu Joselu’nun Al-Gharafa’ya transfer olduğunu duyurdu. İspanyol golcü, Katar ekibiyle 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladı ve transfer için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

TAKIM ARKADAŞINA VEDA ETTİ

Joselu’nun Real Madrid’deki takım arkadaşı ve milli yıldız Arda Güler, sosyal medya üzerinden Joselu’ya veda etti. Arda, paylaşımında İspanyolca “Gracias por todo Joselu” (Her şey için teşekkürler Joselu) ve “All the best amigo” (En iyi dileklerimle dostum) ifadelerini kullandı.

Joselu, Real Madrid forması altında geçirdiği sezonda toplam 49 maça çıkıp 17 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Özellikle Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih’e karşı sonradan oyuna girip kaydettiği iki golle takımını finale taşıyan isim olarak öne çıktı.

#image_title

kader gun
Exit mobile version