SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

“Hayatımız Fotoğraf” Fotoğraf Günleri başlıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Fotoğraf, dijital teknoloji ile birlikte hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Türkiye’de yılda bir milyonun üzerinde fotoğraf makinesinin satılıyor olması da fotoğrafın hayatımızdaki yerinin somut bir göstergesi.

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, fotoğrafın hayatımızın her alanında kendini iyiden iyiye gösterdiği bu dönemde “Hayatımız Fotoğraf” konseptiyle fotoğraf günleri düzenliyor.

Canon ve Toshiba Bellek kartları sponsorluğunda 24 Eylül – 2 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik süresince aralarında İzzet Keribar, İsa Çelik, İbrahim Zaman, Nevzat Çakır, Özer Kanburoğlu, Yusuf Darıyerli gibi usta fotoğrafçılar başta olmak üzere yurtdışından yabancı fotoğrafçıların da yer aldığı 20’den fazla slayt gösterisi; Ozan Sağdıç ve Süha Derbent’in fotoğraf sergileri; konusunda uzman fotoğrafçıların katılacağı “Fotomuhabirliği ve Belgesel Fotoğraf (Yücel Tunca, Cengiz Oğuz Gümrükcü, Ali Öz)”, “Fotoğrafta Manipülasyonun Dünü Bugünü (Nevzat Çakır, Sadık Demiröz, Mehmet Turgut, Murat Gür)” ve “Fotoğrafta Gerçeklik (Murat Germen, Orhan Alptürk, Orhan Cem Çetin, Merih Akoğul)” adlı 3 panel gerçekleştirilecek. Ayrıca, Alptekin Baloğlu’nun Sualtında Fotoğraf Çekimi, Ali İhsan Gökçen’in Doğa Kültürü ve Fotoğrafın Anlamı, Cengiz Akduman’ın “Siyah Beyaz Arşiv Baskı Tekniği” başlıklı seminerleri de izlenebilecek.

Etkinlikler,  PhotoWorld Fotoğraf Merkezi başta olmak üzere Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) ve Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Etkinliklere katılım ücretsiz olacak. Etkinlik saatleri ve günleri, aşağıdaki linklerden ve yukarıda adı geçen merkezlerde dağıtılacak etkinlik rehberlerinden takip edilebilecek.

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi:

Farklı bakış açısı, etkin çalışma metodu ve yenilikçi uygulamaları ile “Fotoğraf Platformu” olma görevini iki yıldır başarı ile yürüten PhotoWorld, faaliyetlerini PhotoWorld Fotoğraf Merkezi olarak tek çatı altında topluyor.

Dersler

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde Temel, ileri, portre, doğa, makro, still life fotoğraf dersleri, Marka/model bazlı makine ve lens eğitimleri, Konulu atölyeler, Püf noktası eğitimleri, Usta fotoğrafçıların katıldığı atölyeler, Ev hanımları için pratik fotoğraf eğitimi, Çocuklar için eğlenceli fotoğraf eğitimi, Fotoğraf makinesi ile video çekim dersleri, Temel ve ileri görüntü işleme programları eğitimi, Baskı atölyesi, Amatör sinema/video dersleri ve amatör post prodüksiyon dersleri (montaj) veriliyor.

Etkinlikler

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde ayrıca fotoğraf sergileri, Usta fotoğrafçıların katıldığı söyleşiler, Periyodik slayt gösterileri, Fotoğraf konulu film gösterileri, Donanım ve yazılım konulu film gösterileri ve Periyodik fotoğraf gezileri düzenleniyor.

Bilgi Merkezi

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde yer alacak Fotoğraf Müzesi’nde filmler, makineler, lensler, baskı aparatları, dijital ve analog makine parçaları sergileniyor.

Kütüphane bölümünde farklı dillerde yüzlerce fotoğraf yayını ve dergiye erişim imkanı bulunuyor.

Merkezde bulunacak KIOSK’lardan farklı dillerde binlerce e-dergi, e-kitap, soft dokümanlar, videolar ve fotoğraf belgeleme arşivine kolayca erişilebiliyor.

Baskı Merkezi

Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların farklı boyutlardaki fotoğraf baskı talepleri PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde karşılanabiliyor.

Canon Görsel Akademi

Canon makine satın alanlara fotoğraf veya video eğitimi veren Canon Görsel Akademi, PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde faaliyet gösteriyor.

Bilgi için: 0216 418 19 76

Adres: Bahariye Caddesi Kuzu Kestane Sokak No:16 Bahariye Kadıköy

www.photoworldfotografmerkezi.com

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio