SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Maltepe’de kayıp gencin cesedi denizden çıktı

Yayınlanma:
ABONE OL

İSTANBUL(CİHAN)- Maltepe’de üç gün önce gelen bir telefon ile evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Emrullah Toker (27)’in Maltepe İdealtepe sahilinde balıkçılar tarafından cesedi bulundu. Toker’in itfaiye ekipleri tarafından cesedinin sudan çıkartılması sırasında olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Emrullah Toker, 14 Eylül akşamı gelen bir telefonun ardından evinden ayrıldı. Bir arkadaşıyla Maltepe İdealtepe sahiline gelen Toker devriye gezen polis ekiplerince kimlik kontrolünden geçirildi. Kontrolün ardından arkadaşı yanından ayrılırken Emrullah Toker de sahilde başka arkadaşlarının yanına gitti ve daha sonra kendisinden haber alınamadı. Ailesi bir süre sonra polise başvurarak Toker için kayıp müraacatında bulundu.

Dün akşam saatlerinde İdealtepe sahilinde Emrullah Toker’in son görüldüğü noktaya yakın bir mevkiide balık tutan vatandaşlar denizde bir ceset görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, denizdeki erkek cesedinin çıkarılması için itfaiyeden ve deniz polisinden yardım istedi. Öte yandan cesedin üç gün önce kaybolan Toker’e ait olabileceiğini düşünen polis ekipleri, Toker’in yakınlarına da haber verdi. Olay yerine gelen Toker’in yakınları denizdeki cesedi teşhis etti. İtfaiye ekiplerinin cesedi sudan çıkardığı sırada olay yerine gelen Toker’in bazı yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşına boğuldu.

Karaya çıkarılan ceset üzerinde inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, Toker’in kafasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerine rastladı. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Emrullah Toker’in cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Emrullah Toker’in denizdeki cesedini farkederek polise haber veren görgü şahidi Timur Çelik, sahilde arkadaşları ile balık tutukları sırada denizde bir cisim fark ettiklerini belirterek ”Kayalıklara takılmış bir ceset olduğunu farkettik. Hemen polise haber verdik. Tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Toker’in kaybolduğu gece, İdealtepe sahilinde bir kavga meydana geldiği ve çevreden silah seslerinin duyulduğu iddia edildi. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlatırken Emrullah Toker’in cinayete kurban gitme ihtimali üzerinde duruyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]