SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Pembe:” Gol yolundaki sorunlarımız devam ediyor”

Yayınlanma:
ABONE OL

Berabere sonuçlanan Kartalspor, Samsunspor maçı sonrasında maçı yorumlayan Kartalspor Teknik Direktörü Ergun Pembe ve Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, her iki takımın kazanmak için centilmence mücadele ettiklerini hatırlattılar. Her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet elde etmek için çıktıklarının bir kere daha altını çizdiler ve Kartalspor Samsunspor karşılaşmasını da şöyle yorumladılar.

GEREKEN GOLÜ BULAMIYORUZ

Ergun Pembe: “ Her iki takım futbolcularını tebrik etmek lazım. Bugün kazanmak için iyi mücadele ettiler belki golü bulamadı iki takım ama baktığınız zaman da iki takım kazanmak için varlarını yoklarını ortaya koydular. Özellikle biz oyunun 2. Yarısı Üç forvete döndük golü bulma adına. Üç maçtır gol yemiyoruz GOLDE ATAMIYORUZ. Ne var ki gol yollarındaki sorunumuz hala devam ediyor. İdmanlardaki çalışma tempomuz hep gol yollarına yönelik. Gol vuruşları ve gol pozisyonları uygulaması yapıyoruz. Sevindirici olan tabii ki DEFANS adına gol yememek üzüntücülü olan da kazanma adına maç da gereken golü bulamamız oldu. Samsunspor’u tebrik ederim  bugün çok mücadele ettiler. Bugün bilhassa ilk yarı hava çok sıcaktı her iki takım futbolcular adına. Yine de yüksek tempoda  çok iyi mücadele ettiler. Kartalspor, maça çok arzulu ve istekli başladı.Belki o dakikalarda golü de bulabilirdik.Olmadı.Maç başladığı gibi berabere bitti.Dediğim gibi eksikliklerimize bakıp,önümüzdeki maçlarda bunları gidermeye çalışacağız.” Dedi.

Kartalspor’lu futbolcular Oğuz Sabankay ve Muhammet Türkmen, maç ile ilgili yorumlarını şöyle yaptı:

MAÇA İYİ BAŞLADIK

Muhammet Türkmen, “ Oynadığımız son iki maça baktığımız da futbol olarak rakiplerimizden üstündük. Bugün de aradığımız golü bulumadık, kendi saha ve seyircimiz önünde ilk galibiyetimizi almak istiyorduk. Kazanma isteğimiz, kazanma azmimiz vardı gerçekten. Ama karşımızda da  taktik disiplinine sadık, çok mücadele eden,koşan ,hareketli ,iyi futbol  oynayan ve rakibini bozmaya çalışan  bir takım vardı.=Hava şartları da açıkça çok ağırdı.Biraz zorlandığımızı söyleyebilirim.Ama bu faktörler bahane olmamalıydı.Bugün burada bu maçı kazanmalıydık.İyi niyetli oynuyoruz,iyi niyetli mücadele ediyoruz.Gol fırsatları bulmaya çalışıyoruz,gol atmaya çalışıyoruz.Biraz da ŞANS yanımızda olsaydı eğer bu MAÇI kazanırdık.Ekibimizin İKİ pozisyonu var,ama  iyi oynayan bir takım dı karşımızda ki.Artık ÜÇ puan serisini deplasmanda oynayacağımız Diyarbakır maçına  bıraktık.İnşallah hafta arasında oynayacağımız Karşıyaka  maçında da galibiyet elde ederek Diyarbakırspor karşısına moralle  gitmek istiyoruz.” Derken Oğuz Sabankay,” Öncelikle hafta içinde Antrenmanlarda çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Yani  iki haftadır elde ettiğimiz beraberlikler var bu hafta sahamız ve seyircimiz önünde  ÜÇ puanla tanışmak istedik.Takım arkadaşlarım çok  hırslı ve istekliy di.Maça da iyi başladığımızı düşünüyorum.İki takımında pozisyonları var.Samsunspor çok koşan mücadele eden ,taktik disiplinine uyan bir takım.Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmamız gerekiyordu.Ne olursa olsun ÜÇ puan  almamız gerekiyordu. Üçüncü beraberliğimiz umarım bundan sonraki haftalarda gol yallarındaki sıkıntımızı atarız ve ÜÇ puanla tanışırız ve bir seri yakalarız” dedi.

KAZANAMIYORSAN KAYBETMEYECEKSİN

Samsunspor teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçla ilgili yorumunu şöyle yaptı: “ Kartal’a gelirken gerçekten de galip gelebilmek için mücadele etmemiz gerekir. Çok koşmamız gerekir inancı içersindeydim.Ve buradan Üç puanla dönmemiz gerekli diye görüşümü oyuncularımla paylaşmıştık.Bana göre de iyi bir maç olduğunu  iyi bir mücadele olduğunu  söyleyebilirim.Gol pozisyonlarına giren ve gol pozisyonlarını değerlendiremeyen  TAKIM bizdik. Oyuncularım çok daha GOL pozisyonlarına girebilirlerdi. Biraz daha kararlı biraz daha gol yollarında istekli olsalardı çok daha fazla  gol pozisyonları üretebilirdik. Ama üretmiş olduğumuz gol pozisyonlarında bariz gol pozisyonları vardı. Bunları gole çeviremedik. İki takımında iyi mücadele ettiğini düşünüyorum iki takım da 2’şer puan kaybetti diye düşünüyorum. BİR puanı biz düşünmemiştik, düşenmezdikte.  BİR puan da kötü puan değil. Önemli olan kazanamıyorsan kaybetmemek çok önemli. Bugün bunu biz gerçekleştirdik. Her kötü deplasman bir deplasmandır deplasmanda puan çok önemlidir. Önemli olanda  iç sahada da maçı kazanmaktır.Biz şimdi önümüzdeki  İÇ saha maçını kazanabilme özelliği içersinde  çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Çok çok önemli bizim açımızdan.Şu ana kadar mağlubiyetimiz zaten yok.Bundan sonra da inşallah olmaz.Ama galibiyet serisine bir an önce başlamamız lazım bizim takım iyi bir takım.Koşan takım mücadele eden takım çok ta fazla GOL pozisyonuna giren takım.Ala gol yollarında  çok gol atan görüntü içersinde değiliz. Deplasman maçları bizim açımızdan çok kolay geçmiyor. Altay maçı da bunlardan birisiydi. Ama deplasmanlarda artık geçen seneki gibi galip gelebilecek ÜÇ puan alabilecek çok daha ağırlığımızı koyabilecek bir anlayış içersinde olmamız lazım.” Yorumunu yaptı.

GALİP GELMEYİ ÇOK İSTEDİK

Mustafa Gürel: “ Buraya galibiyet için geldik Kartaspor’da kendi evinde galip gelmek istiyordu.İyi mücadele  ettik.Kartalspor’da iyi mücadele etti.MAÇ orta da geçti.Elde ettiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik  deplasmanda  kazanan taraf biz olurduk.Hiç pozisyon bile vermedik .Beraberlikte iyi bir sonuç deplasmanda. Mağlup olmaktan daha iyi bir sonuç. Galip gelmeyi çok istedik ama olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.” Diye konuştu.

RAKİBİMİZİN ÖNEMLİ GOL POZİZYONU YOK

Abdülaziz Solmaz: “Deplasman olduğuna bakıldığında en ZOR deplasmanlarından birine geldiğimizi düşündüm. Onun için karşılaşmanın 10-15 dakikasına kadar tutuk başladık. Sonradan oyunun kontrolünü elimize aldık bakıldığında da zaten Kartalspor’un önemli BİR GOL pozisyonu yok. Aksine bizim daha çok gol pozisyonumuz var. Hocamımında dediği gibi biraz daha dikkatli olsaydık biraz da telaşlı olmasaydık belki buradan bir puan yerine ÜÇ puanla dönmüş olacaktık. Kartal maçının bizim için ayrı bir önemi vardı. Çünkü içerde yaşanan Mersin İdman Yurdu maçından sonra ,oradan çıkacak art sonuç bizi etkileyebilir.Yani Futbol Federasyonu tarafından cezalandırma olabilirdi.Onun için bu MAÇ bizim için  önemliydi.BİR puan aldık artık söylenecek bir şey yok. Önümüzde ki maçlara bakacağız.” İfadesini kullandı.

FETHİ SATICI ( Kent 34)

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]