SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bulvarspor Futbolcu Fabrikası

Yayınlanma:
ABONE OL

Bulvarspor, Kartal ilçesinde 1985 yılında kurulmuş ve kırmızı-beyaz renkleri taşıyan amatör bir kulübümüz. Amatör bir bir kulüp ama özellikle son yıllarda bilinçli ve programlı yöneticiler tarafından son derece profesyonel ölçülerle yönetilen Bulvar spor, bugün gerek imkânları gerekse de çalışmaları ile bir profesyonel kulübe örnek olacak bir seviyede kurumlaşmış bir kulüp.

2500 kişilik 105×68 ölçülere sahip suni çim sahaya sahip olan Bulvarspor, ayrıca İstanbul`un Anadolu yakasının en büyük kapalı halı sahasının sahibi. Futbolun tüm kategorilerinin yanı sıra k.kızlar voleybol ve briç dalında da Bulvarspor`un en önemli özelliği altyapıya verdiği önem. Futbol okulu 150 sporcu ile devam ediyor. Bayan Futbol takımı kuruluyor.

KÖSE: HEDEFİMİZ SAĞLIKLI NESİLLER
Kuruluşundan bu yana altyapıda yer alan çocukları başta futbol olmak üzere spora yönlendirmeyi kendine öncelikli amaç edinen Bulvarspor başkanı Kubilay KÖSE kulübün bu prensibi hakkında şöyle konuşuyor. “Bu konu bizim kulübümüzün öncelikli prensibidir.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitimden ödün vermemek koşuluyla spora yönlendirmek, onları geleceğe daha sağlıklı nesiller olarak hazırlamanın tek çaresi. Bu çocuklarımız belki profesyonel sporcu olamayacak ama onların kulübümüz vasıtasıyla aldıkları spor disiplini yaşamda çok başarılı olmalarını sağlayacaktır. Bulvarspor olarak bu amacı gerçekleştirebilmek için başta ben olmak üzere, birlikte görev yaptığımız yönetici arkadaşlarımız elinden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edecektir.” dedi.

BALCI: ALTYAPI ÇOK BAŞARILI
Bulvarspor Asbaşkanı ve KASK kurucu Başkanı Adnan Balcı,
“ Bulvarspor, kuruluşundan bu yana altyapıya verdiği önem nedeniyle her zaman bu kategorilerde çok başarılı oluyor. A takım İstanbul 1. Amatör Küme 19`uncu Grup`ta Süper Amatör Lig`e yükselirken takımın büyük çoğunluğu genç futbolculardan oluştu. B-genç takımı 29`uncu Grup`ta bu sezon ikinci oldu. U–14 18`inci Grup`ta ikinci, U-15 29`uncu Grup`ta ve U-13 36`ıncı Grup`ta şampiyon oldu. U-12 yeni başladı. En kötü sezonu geçiren A Genç üçüncülükle yetindi.

Bulvarspor`un kurucu ve As başkanı Adnan BALCI Alt yapıya verdikleri bu önemin aslında çok önemli bir misyon olduğunu söylerek “Bulvarspor var olduğu sürece bunu geçekleştirecek ve futbolumuza yeni yıldızları kazandırmaya devam edecektir” şeklinde konuşuyor. Kısacası amatör Bulvarspor`un, profesyonellere örnek olacak yapısı bu. Futbolumuz bu tür kulüplerimizin çoğalmasıyla yükselecek ve yeni yıldızlarına kavuşacaktır.

Eğer siz de Kartal ve çevresinde ikamet ediyor ve futbola meraklı bir çocuğunuz varsa onu gönül rahatlığı ile Bulvarspor`a emanet edebilirsiniz. Onu orada en az sizin kadar ilgili insanlar kucaklayacak ve yavrunuzun sağlıklı gelişimine büyük katkıda bulanacaklardır.

Bulvarspor’dan Yetişen Futbolcular
* CEM DEMİR : PENDİK – TRABZON – ORDU – KARTALSPOR * ERDEM KÖSE : BEŞİKTAŞ * HALDUN : ESKİŞEHİR PAF * ERTUĞRUL : ESKİŞEHİR PAF * RÜSTEM : BOLUSPOR PAF * YUNUS : GALATASARAY YILDIZ

* BERKAY : FENERBAHÇE U-13

Anadolu yakasının en büyük kapalı sahası
ANADOLU yakasının en büyük kapalı futbol salonuna sahip olan Bulvarspor buradan elde ettiği gelirle alt yapısına katkıda bulunuyor. Tesisleşme yönünden birçok profesyonel kulübü kıskandıracak olanaklara sahip Bulvarspor bu görüntüsü ile amatör bir kulüp olmasına rağmen Türkiye Futbol’unda altyapının geleceği açısından büyük umut vaat ediyor.
Haber: Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]