Heybeliada’da intihar eden Deniz Yüzbaşı Doğan İlhan toprağa verildi

Yayın: 12:00 - 23.09.2010
Güncelleme: 12:00 - 23.09.2010

İSTANBUL(CİHAN)- İstanbul Heybeliada’daki lojmanında intihar eden Heybeliada Deniz Lisesi öğretmeni Yüzbaşı Doğan İlhan, Sarıgazi Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Heybeliada Deniz Lisesi’nde düzenlenen törenin ardından İlhan’ın cenazesi Sarıgazi Cemevi’ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine; İlhan’ın babası Sabri, annesi Fatma, ilk eşi Serap ve ikinci eşi Pınar ile biri 9 yaşında diğeri 9 aylık iki çocuğu Hazal ve Eylül, kız kardeşi Zahide Gülsoy ile yakınları, Deniz Kuvvetleri Eğitim Öğretim Komutanı Koramiral Bülent Osmanoğlu, subay arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Amirallere suikast soruşturmasında 9 gün tutuklu kaldıktan sonra evinde intihar eden Yarbay Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar da cenazeye gelerek Akın’ın ailesinin acısını paylaştı.

Basına kısa bir açıklama yapan Ahmet Tatar, kendisinin ailevi nedenlerle intihar ettiğini düşünüyorum. Ancak bu malum olaylar da tetiklemiştir.” dedi.

Deniz Kuvvetleri içinde geçen fuhuş dosyasında adı geçen Doğan İlhan, dün beylik tabancasıyla kendisini vurarak yaşamına son vermişti.

Exit mobile version