SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe için STK’lar bir araya geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) toplantısına katılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Gönüllülük ve halka hizmet esasına dayalı her çalışmanın içerisinde hizmet etmeye varız”  dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle 22 Eylül Perşembe günü Fatih Restorant’ta akşam yemeğinde bir araya geldi.  Sancaktepe’de faaliyet gösteren kültürel, sosyal ve ekonomik alanda çalışmalarını yürüten bağlantılı kuruluşların temsil edildiği toplantıda Sancaktepe’nin mevcut durumu ve geleceğe yönelik yapılabilecek çalışmalar tartışıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantı samimi ve sıcak bir havada gerçekleşti.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, günümüzde sivil toplum kuruluşlarının çok büyük öneme sahip olduğunu ifade ettiği konuşmasında, yerel yönetimlerin görevleri sadece yasalarla belirlenmiş rutin hizmetleri yerine getirmekle sınırlı olmadığını belirtti. Sancaktepe’de faaliyet gösteren STK’ların hepsinin bir birinden değerli ve önemli olduğunu, görüş ve önerilerinin kendileri için yol gösterici olduğunu söyledi. Başkan Erdem, “Sancaktepe’nin sosyal, kültürel ve ekonomik meselelerini çözmek veya çözümüne katkıda bulunmak, bu amaçla oluşturulacak kurullarda yer almak, öncü olmak ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte sorunların ortadan kaldırılması yönünde hareket birliğini sağlamak yazılı olmayan görevlerimiz içerisindedir” dedi.

Sancaktepe’yi ortak akılla yöneteceklerini ifade eden Başkan Erdem, sivil toplum kuruluşlarının proje ve önerilerine açık olduklarını, imkânları ölçüsünde bu zamana kadar yanlarında oldukları STK’ların bundan sonra da yanında olmaya devam edeceklerini, Sancaktepe’ye sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci ise Sancaktepe’nin uzun soluklu bir sosyal ve ekonomik kalkınma yolunda,   tüm kuruluşların ve kişilerin birlikte hareket ettiği bu süreci sürdürmenin gerekliliğini vurguladı.

Belediye başkanlığı öncesi sivil toplum örgütleriyle sürekli iç içe olan Başkan Erdem’le buluşan dernek başkanı ve yöneticiler memnuniyetlerini dile getirdiler. Toplantı sonunda sivil toplum kuruluşları temsilcileri de söz olarak Başkan Yaman’la bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve istek ve beklentilerini dile getirdiler.


İlgili Haberler

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]