SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Zeminde Sandal Zirvede Golf ; ‘Dap Royal Center’

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepe’de yükselen Dap Royal Center 7/24 rezidans hizmetinin yanında zeminde sandal, zirvede golf keyfi sunuyor.

İstanbul’un silüetini bir mücevher kutusu gibi düşünürsek, kutunun en değerli parçası diye kenara ayırdığınız mutlaka bir DAP YAPI projesidir! DAP YAPI’nın Anadolu yakasında Maltepe-Dragos sahilinde konumlanan yelken şeklindeki kuleleri sektöre olduğu kadar ülkemize ve insanımıza sunulmuş önemli eserlerdir. Orijinal görünümü ile hemen fark edilen bu binalar Türkiye’de inşaat sektörünün bir nevi gelişim sembolüdür.

Geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Dap Royal Center, DAP YAPI’nın 11. projesidir. Su, yelken, sahil ve gökyüzü temalarıyla inşa edilen proje 3 ayrı binadan oluşmaktadır. 120 ve 140 metrelik, 27 ve 30 iki kule ile bu kulelerin ortasındaki 13 katlı bloktan oluşan proje rezidans konseptiyle hayata geçirilecektir.

7/24 rezidans hizmeti

Çağın getirdiği yaşam koşulları ve iş yoğunluğu konut tercihini rezidanslara yönlendiriyor. Metropollerde bağımsız yaşayan insanların ve çeşitli sebeplerle geçici konaklamaya ihtiyaç duyanların çoğalması rezidanslara olan talebi artırıyor. Sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındıran rezidanslar, evlerin sıcak ortamını aratmayarak, beş yıldızlı otel kalitesinde hizmet sunuyorlar.

Resepsiyon, çağrı merkezi, 24 saat güvenlik, temizlik, bakım-onarım gibi hizmetlerin eksiksiz uygulanacağı Dap Royal Center’da hayatı kolaylaştıracak çeşitli imkanlar lobiye adım atıldığı andan itibaren başlayarak, uzman bir ekibin kontrolünde yürütülecek.

Modern kent hayatında konutu ile minimum zaman ve para harcamayı hedefleyenlere yönelik tasarlanan rezidans tipi daireler çalışan genç ve orta yaş grubunun yanı sıra, üst düzey yöneticiler, işadamları ve sanatçılar tarafından da tercih ediliyor.

İster ev ister ofis

Eşofmanınızı üzerinizden çıkarmadan, kahvenizi hazır makineden değil kendi zevkinize göre içerek çalışmak Dap Royal Center sakinleri için bir hayal değil. İşinizi evden yürütmek gibi bir şansınız varsa, sabahın erken saatlerinde uyanıp trafikle boğuşmak yerine, 7/24 rezidans hizmeti sunan projede home-office düzenine geçebilirsiniz.

Evinizin bir kısmını ev-ofis olarak dekore ederek kendi çalışma ortamınızı yaratabilir, büyüklükleri 62 ila 260 metrekare arasında değişen 210 adet rezidans daireden birini seçebilirsiniz. Projede 62 m2-68 m2’lik 1+1, 88 m2- 120 m2’lik 2+1, 124 m2-235 m2’lik 3+1 ve 194-260 m2’lik 4+1 daire seçenekleri mevcut.

4000 m2’lik dev gölet

DAP ROYAL CENTER’de daireler altıncı kattan itibaren denizi görüyor. Ancak hangi katta olursa olsun hepsi bir şekilde “su”ya bakıyor. Su konseptinin farklı tasarımlarla bir arada kullanıldığı projede daireler denize değilse 4000 m2’lik dev gölete veya havuza bakacak şekilde konumlandırılmış.

Tavan yüksekliği 3.5 metre

Konutun daha aydınlık ve ferah algılanmasını sağlayan yüksek tavan uygulaması projenin ayırt edici özelliklerinden biri. Pencerelerden giren optimum gün ışığı, şehir insanının kıstırılmış-kapanmış olma etkisini azaltıyor, ferahlık hissi veriyor.

20. katta golf

“İstanbul’un en iyi yaşam konseptlerinden birini oluşturacağız” diyen DAP yöneticileri “günlük” değil “ömürlük” bir tablo çizdiklerini belirterek,” Royal Center’da geçecek zamanın tadına doyamayacaksınız” diyorlar. “Binadan indiğinizde çimene basacaksınız, özel peyzajlı alanlarda gözünüz yeşile doyacak, dev göletin içinde bloklar arası sandal keyfi yapacaksınız.” Sosyal tesislerin maksimum önemsendiği projede açık ve kapalı yüzme havuzu, iki katlı kapalı otopark ve fitness center’ın yanı sıra 20. katta mini bir golf pisti de bulunuyor.

Ulaşım avantajları

Maltepe, konum açısından çok avantajlı bir noktada bulunuyor. E5 ve TEM bağlantısı hem özel araç hem de toplu taşıma için güçlü ulaşım aksları yaratıyor. Kadıköy -Tuzla istikametinde, çift yönlü hafif raylı sistem güzergahı önemli bir ayrıcalık. Kısa sürede tamamlanması beklenen ve Kartal-Kadıköy arasını 15 dakikaya indirecek olan metrobüs hattı ile Marmaray projesi de bölgeye değer katacak. Kartal Marinası ve Adliye Sarayı’nın yanı sıra çeşitli oteller ve sosyal alanlarla hareketlenen bölgenin, yatırım açısından hayli avantajlı olacağı öngörülüyor.

Uygun ödeme seçenekleri

3500 TL-6500 TL/m2 fiyat aralığında satışa çıkacak olan daireler için banka kredisinin yanında DAP finans sistemiyle de esnek ödeme seçenekleri sunulacak.

Yüzde 5’i peşin ve yüzde 20’si bir yıl sonra olmak üzere 0.85 faiz oranı ile 120 aya kadar banka kredisi seçeneği oluşturulan projede, yüzde 25 peşinat vererek 36 aya kadar 0.79 faiz oranı ile vadelendirilen DAP finans seçeneği de sunuluyor.

Dairelerin fiyat aralığı  308 bin ile 1 milyon 371 bin TL olarak belirlenmiş.


Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz : ”Ev sahibi olmak” birçok kişi için en önemli yaşam hedeflerinden biridir

“Ev sahibi olmak” birçok kişi için en önemli yaşam hedeflerinden biridir ve bu gerçekleştiği zaman kişinin belli bir ekonomik seviyeye ulaştığının göstergesi olmaktadır. Bu alanda yapılan bazı araştırmalarda ev “kendini ifade ve kimlik” aracı olarak tanımlanmıştır. Konutun algılanan statüsü yükseldikçe sahibinin de algılanan sosyal ve ekonomik sınıfı yükselmektedir. DAP YAPI projeleri, seçkin bir alıcı kitlesine hitap edecek şekilde üretilmiş butik projelerdir; standart konut kategorisinde değerlendirilemez. Tasarımı, görünümü, kullanılan malzemeler ve işçilik gibi detaylarıyla her anlamda kalitesini yansıtmaktadır.

Mimari tasarımı DAP YAPI’ya ait olan bu projeler üretilmeye başladığı andan itibaren bizden çıkmakta ülkeye malolmaktadır. Orjinalliğinin yanında yarının teknolojisini de taşıyan binalarımız, gelecek nesillere bırakılmış önemli birer mirastır. Değişik platformlarda adından söz edilmekte ve kim zamanda yabancılar nezdinde ülkemizi ve inşaat sektörümüzü temsilen örnek gösterilmektedir.

İlgili Haberler

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]