Kartal Kaymakamı, MHP Kartal İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu

Yayın: 13:31 - 08.10.2010
Güncelleme: 13:31 - 08.10.2010

 Kartal Tarihinde Bir İlk 

Kaymakam Nuh Mehmet Hamurcu, MHP İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederken, Kartal İlçesi tarihinde, siyasi partileri ziyaret eden ilk kaymakam olarak taktir topladı.

7 Ekim Perşembe günü, neşeli bir ortamda geçen ve MHP İstanbul İl Başkanlığı, Anadolu yakası Bölge Başkanı Nevzat Ünlütürk ile İl yöneticileri, Ömer Lefzan ve Adil Erkoç’un da hazır bulunduğu ziyarette, Kartal Kaymakam’ı Hamurcu;  MHP İlçe teşkilatının sıcak karşılaması dolayısı ile teşekkür ederken, Kartal’da, ilk defa böyle bir ziyaret gerçekleştirmenin kendisine nasip olmasının mutluluğunu yaşadığını, Tüm Kurumlar ile daima istişare içinde çalıştığını ve kapsının her konuda Kartal halkına  da sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı H.Metin Özüpek’de, “ Sayın Kaymakam’ımızın İlçemizi ziyaret etmesi, bizleri fazlası ile onurlandırdı ve mutlu etti. Kartal’ın Mülki amiri olarak Kurumlara bu tür ziyaretlerde bulunması takdire şayandır. Kendilerini daha önceki ziyaretimizde belirttiğimiz gibi, Kartalımız ve Kartal Halkımız için, kendilerine elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Necdet TÜRKÜZEL

 

Exit mobile version