Sancaktepe Belediyespor deplasmanda galip

Yayın: 07:17 - 11.10.2010
Güncelleme: 07:17 - 11.10.2010

Sancaktepe Belediyespor deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir  Belediyespor’u 1-0 yendi.

 

Güçlü bir rakibe karşı oynayan, son yarım saatte iyi mücadele eden ve maçtan galip gelmesini bilen Sancaktepe Belediyespor, yakaladıkları pozisyonları değerlendirememesine rağmen rakip sahada galip gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Zor bir lig olan 3. lig özellikle deplasmanda oynamak her takım için zorlu geçiyor. Bundan dolayı mücadele hakkını vermek gerekiyor. Sancaktepe Belediyespor’un ligin yeni takımı oluşu ister istemez bir adaptasyon sorunu yaşamasına neden oldu. Bunu kısa sürede aşan Sancaktepe zorlu Diyarbakır deplasmanından hem üç puan aldı hem de deplasman galibiyetini elde etti. 7 Ekimde oynan maçın 77 . Dakikasında Vedat’ın ters vuruşla kendi kalesine attığı gol Sancaktepe’nin galibiyetini getirdi.

 

Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar yaptığı açıklamada, ”Sezon başından bu yana deplasmanda ilk galibiyeti aldık, camia olarak bu galibiyetin sevincini yaşıyoruz” dedi. Sancaktepe Belediyespor antrenmanını sonrası yaptığı açıklamada

Rakiplerinin karşısında üstün oynadıklarını belirten Cankatar, şunları söyledi:

“Lig’de yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Pazar günü Torbalıspor’u kendi sahamızda yenerek 3 puan almıştık. Maç sonunda de söylediğim gibi dış saha maçında kazanmak zorundaydık, bunu başardık. Maçın genelinde iyi oynayan takım bizdik. Ama rakibimiz de çok güçlü ve tecrübeli bir ekip. Beraberliği almak için sonuna kadar mücadele etti. Lig’de emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Puanımızı ise 12’ye çıkardık. İnşallah bu şekilde devam ederiz.”

Cankatar, gelecek hafta kendi sahalarında oynayacakları Zeytinburnuspor maçını da kazanarak Lig’e ilk üçe girmek istediklerini sözlerine ekledi.

3. LİG 3. GRUP TAKIM   O G B M A Y P

1 Gaziosmanpaşa                    6  4  2  0 11 5 14   +6

2 Beylerbeyi                           6  3  3  0  6  3 12   +3

3 Diyarbakır B.Ş.Belediyesi 6  4  0  2  9  8 12   +1

4 Sancaktepe Bld.Spor          6  4  0  2  4  5 12   -1

Exit mobile version