SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartallı Caddebostan’a Taşınıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin en büyük hizmetlerinden biri olan Caddebostan plajı, Kartallılarla dolup taşıyor.

80’li yıllarda yapılan sahil yolu ile Kadıköy’ü Tuzla’ya  bağlayan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, İstanbul’a kazandırdığı Sahil Yolu ile trafik sorununu çözdü.

Denizi doldurarak elde edilen 6 şeritli yol, sağlı sollu yeşil alanlarla dolduruldu. Bu alanlara spor tesisleri, çay bahçeleri, çocuk oyun alanları gibi tesisler yapıldı.

Bu tesislerden biri de Caddebostan’da yapılan Halk Plajı’dır.

Sahil yolu öncesi yüzlerce noktadan denize giren İstanbullu, şimdi yalnız Caddebostan’dan denize giriyor.

Büyük Şehir Belediyesi’nin önemli bir hizmeti olan Caddebostan Halk Plajı, haftanın 7 günü 24 saat çevre ilçelerin sakinleri ile dolup taşıyor. Plaj, yaklaşık 300 metre uzunluğunda kıyı şeridine sahip. Yaklaşık 500 şemsiye ve şezlongun yer aldığı Caddebostan Halk Plajı’na giriş ücretsiz. Soyunma kabini, duş, büfe ve güvenlik birimlerinin yer aldığı plaj tıklım tıklım dolu.

Şemliye ve şezlonglar için 2’şer TL ücret alınan plajda büfe fiyatları da piyasa fiyatları çıvarında.

Temizlik, bakım ve güvenliğin üst seviyede olduğu plajda; can kuran ve sürat motoru her an hazır bekliyor.

Kaya ve midyeler

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, plaj tabanındaki kayalar ve bu kayalara tutunmuş midyeler ile deniz kirliliği hariç; Caddebostan Halk Plajıyla İstanbulluya önemli bir hizmet sunuyor.

Ancak kafalardaki soru şu. Neden sadece Caddebostan plajı? Pendik’te, Kartal’da, Maltepe’de neden plaj yok. Sahilin yüzlerce noktasından denize giren İstanbullu şimdi neden Caddebostan’a taşınmak zorunda?

Kartallı; Kartal’daki Halk Plajı’nı, Belediye Plajı’nı, Kumluk Plajı’nı, Nizam Plajı’nı, Askeriye Plajı’nı, Tekel Plajı’nı; İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden geri istiyor.

Haber: M. Nazım Telli

İlgili Haberler

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
07 Nisan 2024
Kartal Belediye Meclisi’nin Yeni Dönem ilk toplantısı yapıldı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminin ardından yenilenen Kartal Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk oturumunu Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan ilk toplantıda meclis komisyonları görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Gökhan Yüksel, meclisin açılış konuşmasında yeni dönemde rehavete kapılmadan daha çok çalışacaklarını kaydederek; “Hem Kartal’da, hem İstanbul’da, hem Türkiye’de aldığımız büyük bir sorumluluk ile […]

Belediye
07 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bir araya geldi. Mesai arkadaşlarının bayramını tek tek kutlayan ve çalışmaları için kendilerine teşekkür eden Başkan Yüksel, Kartallı komşularının Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için Kartal Belediyesi olarak bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kartal Belediyesi müdürlüklerini […]