SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Penbe, Oyuncularımı tebrik ediyorum

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartallspor Teknik Direktörü Ergün Penbe,  0-0 berabere sonuçlanan Kartalspor, Kayseri Erciyesspor maçının en şansız anının kullanılamayan penaltı atışının olduğunu söyledi.

Kaçırılan penaltının Kartalspor’Lu futbolcuları etkilediğini, buna rağmen çok sayıda gol pozisyonu  elde idilmesine rağmen kaçan fırsatların şanssızlık olduğunu kaydetti. Kartalspor’lu futbolcuların güçlü ve tecrübeli bir ekip olan Kayseri Erciyes spor karşısında etkili bir mücadele çıkararak güçlü rakibine  kendi saha ve taraftarı önünde galibiyet şansı vermediğini belirterek, maçı şöyle yorumladı: “ Özellikle futbolcularımı tebrik ediyorum ve onların alınlarından  öpüyorum.

Varlarını, yoklarını  ve en önemlisi yüreklerini ortaya koydular ve karşılaşmanın son saniyesine kadar rakip üstünde kurdukları baskıyı devam ettirdiler. Ne var ki yine şanssız bir gündeydik. Karşılaşmanın 44. Dakikasında kazanmış olduğumuz penalı şayet gole çevrilmiş olsaydı rakip takım paniğe  kapılacak ve şuursuzca saldıracaktı. Bu arada girmiş olduğumuz 4-5 net gol pozisyonunu kendi lehimize yansıtabilsek Kartalspor bu karşılaşmadan Üç puanla ayrılacak taraf olacaktı.

Özellikle kırmızı kart cezalısı Debola’nın takımda olmaması da bizim için dezevanştı. şunun da altını çizerek söylüyorum sahamız  daha etkili bir mücadele sergilememizi engelledi, diyebilirim. Her halde sahamız bir iki gün içersinde bakıma alınacak Futbolcularım kendilerine verilen görevi ve taktiği harfiyen uyguladılar. Erciyesspor’u da kutluyorum.

Onlarda  İstanbul’a kazanmak için gelmişlerdi. Yenemedik ama yenilmedikte. Şimdi önümüzde zorlu bir deplasman maçımız var. Orduspor ile karşılaşacağız ve bu karşılaşmadan da puan çıkarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.

Penbe, takımın oturmaya başladığını da sözlerine ekledi.

BİZE YAKIŞMAYAN BİR GÖRÜNTÜ

Kayseri Erciyes spor Teknik Direktörü Zekeriya Altıparmak, “ Hem üzüntüyü emde biraz mutluluğu yaşadık. Çünkü baktığınız zaman oyunun geneline üç puanı kaçıran taraf biz dik diye düşünüyorum. Çok NET pozisyonlarımız var.Kalecimiz hiç yere düşmedi desek doğru olur.Kaçan sadece bir penaltı var ki, o penaltı da bana göre soru işareteydi.

Çok gol kaçırıyoruz iki hafta da, toplamda 12-13 pozisyonumuz var. Buna rağmen sadece BİR golümüz var. Bize yakışmayan bir görüntü ÖNEMLİ OYUNCULARIN OLDUĞU BİR YERDE. Buna rağmen deplasmanda alınan 1 puan var. Zor bir sahadan zor saha şartlarından alınan 1 puan var. Şampiyon olmak ister isek ki bunu istiyoruz. Girdiğimiz pozisyonları  atma gibi bir zorunluluğumuz var.

İnşallah onu da başarırsak bundan sonrası bizim için daha kolay olur diye düşünüyorum”yorumunu yaptı.

KENDİ  SAHASINDA GOL  ATAMAYAN  BİR  KARTALSPOR  VAR!

Tecrübeli teknik adam Altıparmak, “Kendi sahasında GOL atamayan bİr Kartalspor var. Dolayısı ile, özellikle kendi sahasında bu sıkıntıyı yaşayan bir takıma karşı  biz biraz maçın başında  savunma  geleneğini ÖN plana aldık. Çünkü biz hakikaten ofansif anlamda hep  pozisyon üreten bir takımız.

Pozisyon üretebileceğimizi de biliyorduk. Bunu da yaptık . Oyunun hakimi anlamında bizdik kırılma noktasında penaltı GOL olsaydı belki daha değişik olabilirdi. Veya Bikoko’nun girdiği  pozisyon gol olsaydı tabii ki bizim için daha iyi olacaktı. Sonuçta iki takımda 1 puan aldı.Ben çok mutlu değilim,ama  yinede oyuncularımın mücadelesinden  memnunum” diye konuştu

Kartalsporlu genç oyuncular Göktuğ Taşbulak ve Okan Yıldız, sahada iyi mücadele ettiklerini fakat sahadan 1 puanla ayrıldıklarını belirtiler.

FATURA BOLUSPOR’A ÇIKARILACAK!

Kayseri Erciyes sporlu futbolcu Aytek Aşıkoğlu maçta iyi oynadıklarını ifade ederek, “ Genelde deplasmanda alınan 1 puan sevindiricidir ama biz şu anda üzülüyoruz. Çünkü çok net pozisyonlar kaçırdık. Biz emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Her hafta puanlarımızı hanemize yazmaya devam ediyoruz. Burada kaybettiğimiz 2 puanı haftaya oynayacağımız Boluspor maçında telafi edeceğimize inanıyorum”şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyes sporlu orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz ise sahada 2 puan bıraktıklarını anlatarak Boluspor maçında bunu telafi edeceklerini kaydetti.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]