Başkan Yazıcı muhtarlar ile buluştu

Yayın: 09:35 - 18.10.2010
Güncelleme: 09:35 - 18.10.2010

Mahallelerin sorunlarını görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak için muhtarlarla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Siz sorunları bize ne kadar kısa sürede getirirseniz, biz de o kadar kısa sürede çözeriz” dedi.

Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vermek ve Tuzla’nın sorunları hakkında bilgi almak amacıyla, mahalle muhtarlarıyla aylık toplantısını yapan Başkan Yazıcı, muhtarların her türlü dilek, şikayet ve önerini kendilerine iletmelerini istedi.

Tuzla Belediyesi Veranda Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda öncelikle mahallelerin sorunları masaya yatırıldı. Tuzladaki 17 mahallenin sorunlarını muhtarlarından dinleyen Başkan Dr. Şadi Yazıcı, hizmet önceliğini muhtarların önerdiği sorunlara verdiklerini vurguladı. Belediyenin yapmış olduğu hizmetler ve gerçekleştireceği projeler hakkında da muhtarlara bilgi veren Başkan Yazıcı, “Amacımız Tuzlayı ortak akılla yönetmek. Bu anlamda biz Tuzlamızdaki sivil toplum örgütleri ve muhtarlarımızın görüş, öneri ve taleplerine öncelik vermekteyiz” dedi. Yazıcı, muhtarlara yeni sosyal tesisleri de gezdirdi.

Exit mobile version