Başkan Öz sertifika törenine katıldı

Yayın: 09:56 - 18.10.2010
Güncelleme: 09:56 - 18.10.2010

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz,nın Sertifika törenine katıldı. Avusturya HERZ firmasının servis merkezinde başlattığı ve üç gün devam  eden kursa 42 teknik eleman katıldı.   İstanbul Anadolu Yakası Teknik Servis Hizmetleri Tic. A.Ş. Herz termosmatik servis elemanlarının Sertifikaları sade bir törenle verildi.

TERCİH EDİLECEĞİNE İNANIYORUZ

Sertifika törenine Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, Yönetim Kurulu Başkanı Halit Us,Genel Müdür Mehmet Üzmez ve kursiyerler katıldı.  Anadolu Yakası Teknik Servis Hizmetleri Ti. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ün, konu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “ Herz Termosta tik vana ürün grubunun içinde bir ilki gerçekleştirmiş.Ürün modellerinden Herkül,benzerlerinden farklı olarak istenilen dereceye ayarlanıp sabitlenebiliyor. Sabitlendikten sonra özel bir anahtarla montajı gerçekleştirilen vananın kullanımının, otellerde, Kamu kurumlarında,otellerde,okullarda ve özellikle halka açık yerlerde yaygın olarak tercih edileceğine inanıyoruz”  yorumunu yaptı.

Başkan Öz,bura da yapmış olduğu kısa konuşmada ısı vanalarının çok önemli olduğunu,maksimum oda sıcaklığını en düşük 18 dc tutulması gerektiğine vurgu yaptı. Daha sonra  eğitim kursunu başarı ile tamamlayan 42 kursiyerin sertifikalarını vererek onları kutladı.

FETHİ SATICI

Exit mobile version