SHELL Ve SONAX’tan Ortak Temizlik Kampanyası

Yayın: 11:02 - 24.06.2009
Güncelleme: 11:02 - 24.06.2009

SHELL – SONAX NANO GUARD KAMPANYASI otomobil severlerin beğenisine sunuluyor…

15 Nisan tarihinde başlayan ve başladığı günden itibaren çok büyük ilgi gören SHELL – SONAX kampanyası’na olan ilgi her geçen gün artıyor. SONAX uygulama merkezlerinde daha şimdiden Haziran ayının büyük bölümü kampanya randevuları ile dolmuş durumda.

Kampanyadan faydalanmak için 100 TL’lik yakıt karşılığında SHELL’den bir avantaj kuponu almanız yeterli olacak. Bu kuponla gideceğiniz Sonax Kartal bayi, kampanya dâhilinde, otomobilinizin dış yüzeyi ve jantları 1 yıl boyunca Nano Guard koruması altında olacak ve yine kampanya dâhilinde otomobilinizin klimalarından gelen, sizi rahatsız eden tüm kokulardan, bakterilerden otomobiliniz arındırılmış olacak…
SONAX’ın bölgemizdeki tek yetkili bayii olan Sonax Kartal ekibi müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için SHELL benzin istasyonları ile ortaklaşa başlattıkları kampanyanın olumlu tepkiler aldığına değinerek, bu kampanya içinde bize gelen müşterilerimiz güler yüzlü hizmeti kendine ilke edinmiş kişiler tarafından karşılanmasının yanı sıra 360 TL + KDV’lik SONAX Nano Guard Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulamasını sadece 249 TL + KDV’ye yaptırabilecekler dedi.
Kurt sözlerine:” ayrıca bu uygulamayı yaptıran otomobil severler, 75 TL + KDV değerindeki Klima Dezenfekte ve Sterilizasyon uygulaması ile 75 TL + KDV değerindeki Nano Jant Temizleme ve Koruma uygulamasını da bedava yaptırabilecek “dedi.
Kampanyadaki uygulamaların neleri kapsadığına da değinen Sonax Kartal ekibi bu kampanya içinde aracınızda yapılacak bütün temizlik işlemlerinde SONAX malzemeleri kullanılıp, kendi garantisi geçerli olacaktır. Otomobiliniz bize geldiği andan itibaren iç dış temizliği, endüstriyel ve kimyasal tozlardan arındırılması, SONAX NANO ÇİZİK GİDERİCİ ile otomobil yüzeyinde bulunan tüm kılcal çiziklerin ortadan kaldırılması, hava kanallarına basınçlı hava tutularak, tozlardan arındırılması, jantların ve lastiklerin bakımının ardından aracınızın son Check işlemi de yapıldıktan sonra uygulama tamamlanmış olur dedi.
Kartal SONAX bayisinden sizde aracınız için randevu talep etmek isterseniz 0216 374 91 91 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.Ya da www.sonaxkartal.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz
Sonax Kartal bayi, konusunda uzman ekibiyle, müşteri hizmetini kendine görev edinmiş çalışanlarıyla sizleri ve aracınızı bekliyor.

Haber Mefharet Keleş

Exit mobile version