SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Öz, 2011de, İstanbul’da 1. Partiyiz

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal CHP İlçe Örgütü’nün geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği moral gecesinde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yaptığı konuşmada “2011de İstanbul’da 1. Partiyiz” dedi.

Birileri Rahatsız Oldu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, burada yapmış olduğu kısa konuşmada şunları söyledi: “ “15 yıl bir aradan sonra CHP’nin Kartal’da seçim kazanmasından birileri rahatsız oldu. Rahatsız olanlarda CHP’nin bir daha buradan gitmeyeceğini düşünenler.

Sayın Başbakan,Kartal’ı nasıl kaybettik” diye düşünüyor.

Kartal stratejik olarak çok önemli bir yer. Kartal’la ilgili olarak iki tane söylenmiş lafı hiç unutamıyorum. Sayın Başbakan kendisine her gidene “Kartal’ı nasıl kaybettik” diye soruyormuş.

Kartal, Büyük Şehir Belediyesinin Planlarını Altüst Etti

Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ta, çok özel bir yerde “Keşke Pendik ve Tuzla’yı kaybetseydik de, Kartal’ı kaybetmeseydik” diyormuş.

Öz, “Bu çok önemli çünkü önümüzdeki dönemin bütün planlarında en önde Kartal var. Hata yapma lüksümüz yok. Onun için biraz sabır. Biz sessiz ve sade gidiyoruz. Bugün ulusal basın şunu söyledi. Bir sizle konuşamadık. Onlarla da konuşmak istemiyorum çünkü yaptığımız çalışmalarla ortaya çıktığı zaman tam çıkalım istiyorum. Sizleri biraz üzdüğümün farkındayım. Gelecek konusunda biraz ketum olmamdan dolayı rahatsız olduğunuzu biliyorum ama parti olarak Kartal’da eğer kalıcı olmak istiyorsak, 2011 seçiminde genel iktidara sahip olmak istiyorsak hepimiz biraz özveride bulunacağız, sabırlı olacağız.

Projelerimizi Açıklayamıyoruz..

Yaptığımız 4–5 tane önemli proje var, bir kısmını açıklamıyoruz. Bakın yanımda belediye başkan vekilim var. Onunla ilgili bir proje var ona bile söyleyemiyorum. Söyleyemememin nedeni, önümüz kapanmasın.

Her Kurum Engel Olmak İçin Üstümüzde

Arkadaşlar vergi dairesinden bilmem nereye kadar her kurum üstümüzde bunu bilelim. Bu yüzden söylüyoruz. Hata yapma lüksümüz yok! Kartalda yavaş ve emin adımlarla yürümek zorundayız.

3 Ayda 3 Hafta Tatil Yaptım.

Bir şey daha söyleyeceğim. 3 ayda 3 hafta tatil yaptık. Yaptığım tatil tatil değildi. Elimde bavullarla ve evraklarla… Burada sabah 7 de başladığım çalışmayı gece geç saatte anca bitirebiliyorum. Halim kalmıyor. Bütün evrakları incelemelerimi ve projelerimi ya gittiğim çiftlikte yâda en son gittiğim mavi turda yaptım. Ben tatile gitmiyorum teknede okuyorum. Millet denize girerken ben çalışıyorum. Bunu unutmayın bunu size, sizi provoke etmek için söylüyorlar. En çok tatil yapan belediye başkanı diye. Böyle değil sızın için çalışıyorum.

Bu Yıl Benim CHP’de 40. Yılım

Bu gidip gelmelerden dolayı parti değiştirecek diyorlar onu söyleyenlere şunu söylüyorum. Bu yıl benim CHP’de 40. Yılım arkadaşlar. 1969’da girdim bu partiye. Beni başka partide göremezsiniz, ben CHP’li bir babanın çocuğu olarak 1959 da sürülmüş bir devlet memurunun çocuğu olarak büyüdüm, o aldığım terbiyeyle de büyüdüm. Ben parti satmam ve partime de sadık kaldım. Atatürk’ü ve Şevket Süreyya’yı ve Hasan İzzet Dinamo’yu orta 3 de okudum. Bunu okuyan adam parti satmaz hele de şuan ülkenin stratejik konumu nedeniyle aynı şeyleri söyleyebiliriz. Ama beni MHP ile özdeşleştirmek son derece yanlış. Onun için diyorum ki sakın ha provakasyonlara gelmeyelim, emin adımlarla yürüyelim ilçe teşkilatı sahip çıkalım. Yürüdüğümüz yolda da kenetlenelim.

2011de İstanbul’da 1. Partiyiz

Şimdiye kadar bölündük bölündük ufaldık. Ama seçimde birleştik birleştik Kartalı aldık. Şunda hiç ümidimi kaybetmedim. 2011 de Kartal’da yapacaklarımızla 2011 genel seçimde (sayın vekillerimin huzurunda söylüyorum) büyük şehri de alacağız.  Kartalı alacağıma adım kadar emin olduğum gibi söylüyorum icraatlarımızla önümüzü kapatacaklar yolumuz dikenli. Ama ne yaparlarsa yapsınlar 2011de İstanbul’da1. Partiyiz.

altinok-yuksel-ciftci

O kesime inananları da yanımıza çekeceğiz…

Bir başka şey daha, emekten geliyoruz, emekçi partiyiz, halktan geliyoruz halkçıyız. Hepimiz halkız. Bütün Kartal halk demektir. Halka sahip çıkacağız. Oyunlara da gelmeyeceğiz. Gelmeyeceğiz çünkü onlarda bizim ne olduğumuzu görecekler. O kesime inananları da yanımıza çekeceğiz. İktidarın yolu da buradan geçiyor.  Bunu da unutmayalım, onun için ekibim çok yeni devlet memuru olan çok az bir kadro var. Ekibimiz yeni ben de politikada yeniyim. Onun için eskiyiz ama yeniyiz. Belediye çok ayrı bir şey. 3 aydır belediyeyi idarecilik yeteneği ile götürmekteydim. Şimdi belediyeyi öğrenerek bilerek emin adımlarla yürümeye çalışıyoruz. Ekibimiz yeni ekibimiz genç. Beraber az hata yaparak öğrene öğrene ve de hazmede hazmede kalıcı olmak üzere yol alıyoruz. Onun için biraz sabır diyoruz biraz tolerans diyoruz. Biraz hoşgörü diyoruz. Bunları gösterirseniz eminim iyi yerlerde olacaksınız.

Geceyi düzenleyen sayın ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Mutlu günlerde buluşmak üzere iyi akşamlar diyorum” dedi.

Kartal Haber Merkezi

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]