SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal’a Başkan Öz’den yeni stat müjdesi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün siyaset üstü tavrı ve politik komplekslerden uzak tavırları birer birer meyvelerini veriyor. Uzun yıllardan bu yana alışık olunmayan bir olgunluk göstererek AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş ile Hamam Sokak’ta siyasi ahenk fotoğrafına dönüşen bu tavır, “Kimin ne diyeceğine bakmadan, sadece kentin menfaatlerine yönelik işbirliği yapılabileceğine” kanıt olarak da görülüyor.

YENİ SİYASET MEYVELERİNİ VERİYOR

Kartal’da yapılacak her önemli konuda, işbirliği gerekiyorsa Büyükşehir ile de istişarede bulunan, “şahsi menfaatlerini, halkın menfaatlerinin üstünde tutmayan, bu doğrultuda kısır siyasi çekişmeleri özleyen unsurlarca ters bakılacağını bile bile, doğru bildiğini uygulamaktan çekinmeyen” Belediye Başkanı Altınok Öz, yeni bir proje ile gündemi sarstı.

Yeni siyaseti Kartal’da başarı ile uygulayan Başkan Öz, ilçenin değişimi ve gelişimi için elde olan her fırsatı da kullanıyor. Bunları Kartalspor menfaatine de kullanmaktan imtina etmiyor.

Kartalspor Antrenman tesislerinde yapılan ilk idmana katılan Altınok Öz, burada yaptığı açıklamalarla ilçenin siyasi gündemini de spor gündemini de bir anda değiştirdi.

YENİ KARTAL STADI TOKİ’YE TEKLİF EDİLDİ

Öz şunları söyledi:

 “Bu sabah TOKİ Başkanı Sayın Erdoğan Bayraktar ile görüştüm. Kendilerine Kartal Stadı’nı vereceğimizi, karşılığında göstereceğimiz 2 alandan birini seçerek stadyum yapmalarını önerdim. Hem ilçemizin geleceğini, hem Kartalspor’un geleceğini ilgilendiren bu stadyum projesi ile çalışacak ve bize geri dönüş yapacaklar. Belki de yakın zamanda Kartalspor’da yeni ve modern bir stadyumda taraftarlarının huzuruna çıkacak.

HÜSEYİN KURT’A GÖNDERME YAPTI!

Bu konudaki çalışmalar bitince, son durumu kamuoyu ile paylaşacaklarını da söyleyen Başkan Öz’e basın mensuplarının “Yeni stadın adı da yine Kartal’a emeği geçen, Kartallı ünlülerden birinin adını mı taşıyacak” sorusuna, “Kesinlikle öyle olacak. Ama Kurt olmayacak. Kurt ismi taşımayacak. Kurt’lardan, Kartalspor’u kemirmiş olan Kurt’lardan uzak olacak bir isim olacak” cevabı vererek, geçen dönemde kulüp başkanlığı yapan ve kendilerine büyük miktarda borç bırakan “Hüseyin Kurt”a da gönderme yaptı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]