Bektaş: Sayın Gök, adil ve adaletli olarak meclisi yönetsin!

Yayın: 15:12 - 30.10.2010
Güncelleme: 15:12 - 30.10.2010

AK Parti Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve Samandıra Belediyesi eski Meclis Başkan vekili Metin Bektaş, Kartal Belediyesi Meclis Başkan vekili Av. Kamer Gök’e eleştiri oklarını yönlendirdi. Bektaş, Ben daha önce Samandıra Belediyesi meclis üyeliği ve dört yılda Meclis Başkan vekilliği yaptım. Yani Kamer Beyin bulunduğu makamda dört yıl oturdum.

    Meclis Başkanının görevi belediye başkanını temsil eder. Çünkü yürütmeninde başıdır. Kartal Belediyesi birinci başkan vekili belediye başkanı olmadığı zaman meclisi yönetir ve iç tüzüğe göre yönetir. Meclis’teki ahengi ve dengeyi sağlamakla yükümlüdür” hatırlatması yaptı.

ADİL VE TARAFSIZ OLSUN!

   Tecrübeli politikacı şöyle devam etti: “ Bizim bir meclis başkanımız  var  icranın her konusunda haberdar her konuya bilir   ve bilgi verir. Her kim Kartal belediye meclisinde konuşursa mutlaka bir fikri vardır, mutlaka bir konuşma tezi vardır. Sayın Gök, Hukuk Komisyonu Başkanı olarak konuşur, hukukçu kimliğiyle konuşur, belediye başkanlığı kimliğiyle konuşur, meclis başkan vekilliği ile konuşur. Sayın Kamer Gök’e buradan sesleniyorum Adil, adaletli, hukuk çerçevesi içinde ve adaletli bir şekilde  meclisi yönetsin herkesin sözüne  bir yorum getirmesin. Orası yorum getirme makamı değil. Orası haklıyı ve haksızı da ayırt etme makamı da değil. Onu KAMU oyu belirler. Sayın Gök, sadece orada meclisi adaletli bir şekilde, ahengi ve dengesini sağlayarak yönetir.” Diye konuştu.

Bektaş, Kartal belediye meclisinin saygınlığını sürdürmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version