SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Penbe: “Mağlubiyetle ayrılabilirdik”!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor, İstanbul Güngören Belediyespor maçını yorumlayan Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe ve Güngören Belediye spor Teknik Direktörü Metin Altınay, Kartalspor’lu futbolcular Kaya Tarakçı ve Mehmet Uslu, 0-0 berabere sonuçlanan Kartalspor Güngören Belediyespor maçını şöyle yorumladılar.

MAÇIN ZOR GEÇECEĞİNİ BİLİYORDUK

Ergün Penbe, “  Bugün kazanmak istiyorduk MAÇA’ DA iyi başladık. İlk 20 dakika yakaladığımız pozisyonlar da vardı bu pozisyonları gole çeviremedik. Güngören Belediye spor’un ne kadar mütevazi ne kadar MAÇ içinde koşan, takım ruhu ile mücadele eden bir takım olduğunu biliyorduk. Bugün de çok koşacaklarını bize zorluklar yaşatacağını biliyorduk. Onun için futbolcu kardeşlerime bu MAÇA iyi Konsantre olmaları gerektiğini söylemiştik. Böyle maçlar takım için daha zor dur. Favori takım sizsiniz

Onun için Güngören Belediye spor’un daha çok koşup sizi bozacağını biliyorsun.  MAÇIN daha zor geçeceğini biliyorduk ve öylede oldu. Rakibimiz Kontrataklarla pozisyon yakalamaya çalıştı sahanın her yerinde bize pres yapmaya çalıştılar ve buna kısmi olarak çoğu zaman başarılı oldular.88.dakikada yakaladıkları bir pozisyon vardı BELKİ BUGÜN BURDAN MAĞLUP TA AYRILABİLİRDİK” dedi.

BİZİMDE POZİSYONLARIMIZ VARDI

Başarılı Teknik adam Ergün Penbe, şöyle devam etti: “ Kaya KARDEŞİM kurtardı onu da tabi GOL ararken kalemizde gol pozisyonları verebiliyorsunuz. Onlardan bir tanesi oldu. Güngören Belediye spor’u TEBRİK etmek lazım. Bize karşı iyi mücadele ettiler iyi savaştılar yabancı saha takımı gibi oynadılar, pozisyonda yakaladılar. Bizim de pozisyonlarımız vardı biraz daha üretken olmamız gerekiyordu futbolcu kardeşlerimin biraz daha sorumluluk almaları gerektiği inancındayım ben. Eğer kendi sahamızda GALİP gelmek istiyorsak dediğim gibi diğer maçlara nasıl konstre oluyorsak Güngören Belediye spor’a da öyle konstre  olup biraz  sorumluluk alması gerekirdi futbolcu kardeşlerimizin.Mücadele olarak hiçbir şey demiyorum. Futbolcularıma. Hakikaten saha koşullarında, sahamızın zemini kayıyor ve orta pozisyonlarda sizi etkiliyor. Mücadele olarak hiçbir şey demiyorum. Hakikaten ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar futbolcu kardeşlerim. Ama dediğim gibi ARTIK iç sahamızda kazanmamız lazım. Kartalspor’un geçmişteki yıllarına baktığınız zaman İÇ saha avandaşını iyi kullanan takımlardan belki de en iyi kullanan takımlardan bir tanesi. Bu sene bunun sıkıntısını yaşıyoruz halen sahamızda GOL atmış değiliz Ama mutlaka atacağız” diye konuştu.

MAÇIN KAHRAMINI KAYA İDİ!

Kartalspor, taraftarlarına iç sahada galibiyet sevinci yaşatamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirten Penbe, “ Gol atamama problemini çözmemiz gerekiyor hem bizlerin hem futbolcu kardeşlerimizin biraz daha sorumluluk alıp biraz daha YÜREKLİ olması gerektiği inancındayım ben. Güngören Belediye spor’u TEBRİK ediyorum hakikaten iyi mücadele ettiler. Burada kalecimiz Kaya Tarakçı’dan da söz etmek istiyorum. Özellikle Kaya’nın Kayseri Erciyes maçı olsun bu maç ta olsun birkaç maç ta kritik kurtarışları ile hakikaten takıma hayat verdi. Ama biz GOL yollarında da pozisyon yakalıyoruz gol atamadığımız gibi gol de yemiyoruz. Bizim BASKIN oynadığımız oyun düzenini göz önüne aldığımız zaman kontra atakta Güngören Belediyespor’un pozisyonunu kurtardı Kaya kardeşim. Dediğim gibi bugün buradan MAĞLUP’TA ayrılabilirdik. Takım ruhunun göstergeliği bu. Gol sıkıntımız halen devam ediyor GOL sorunu var.Biz idmanlarda  da çalışıyoruz genel de ortalar çalışıyoruz ŞUT çalışıyoruz her şeyi çalışıyoruz.Penaltı dışında artık penaltı ları bıraktık.Çünkü Üç tane penaltıyı kullanamadık çalıştığımız halde.Bundan sonra penaltı atışına çalışmamayı düşünüyoruz.Sorun hakikaten büyük Kartalspor’un  ilk saha avandaşını biz BU sene  hala kullanmış değiliz.Kaç MAÇ geçti? Yaklaşık 9-10’onuncu maçı oynuyoruz.Bunu çözmemiz lazım bu konuda herkesin sorumluluk alması  gerekiyor. Bugün bakıyorsunuz Güngören Belediyespor takımımın da ayağına topu alan 3 kişi yardımlaşıyor aynı şeyi bizimde yapmamız lazım. Sahada gösterdiğimiz mücadele de biraz daha yardımlaşarak biraz daha sorumluluk alarak EK katkı da bulunmak lazım eğer böyle olursa hem GOL sorununu çözmüş oluruz hem TAKIM daha iyi oynamış olur” ifadesini kullandı.

HAKEMİN KARARINA SAYGI DUYMAK LAZIM

Penme sözlerini şöyle noktaladı: “ Şu konuya da vurgu yapak istiyorum. Tabii ki tepkiler olacak. kaçıncı maçınızı oynuyorsunuz beşinci maçımızı oynadık hala gol atmadık, Galip gelmediniz taraftarın beklentilerine cevap ta vermek zorundasınız. O cevabı veremediğiniz zaman tepkilerin olması gayet normal. Bugün bu Kartal’da oluyorsa YARIN Fenerde, Galatasaray’da ve Beşiktaş’ta da olur. Her yerde bu böyledir. Tabiî ki Taraftarlarımızın haklı tepkilerini kulak ardı etmiyoruz bizde çalışmaya devam ediyoruz. Bizde çünkü eksikliklerimizin farkındayız. Önemli olan eksiklerin farkında olup çalışmaları O doğrultu da  yapıyoruz. Bir an önce sorunların çözmek istiyoruz. Bunu da yapacak kişiler futbolcu kardeşlerim. Debola’nın golünün iptal edilmesi konusuna da açıklık getirmek istiyorum. Golün Ofsayt olup olmadığını çözmek çok zor. Bizim kulübeden gördüğümüz kadar beyazlı futbolcunun üzerinde olduğunu gördük ama devre arası Hakem kardeşimize sorduğumuz zamanda “HAYIR Hocam, Ofsayt” dedi. Hakemin kararına da SAYGI duymak lazım. Çünkü onlar bizden daha iyi görüyorlar. Kendi sahanızda oynuyorsunuz ve O golün arkasına da sığınmamanız lazım. Bu arada deplasman da oynayacağımız Gaziantep Belediyespor, maçına da değinmek istiyorum. Zannedersem GECE maçı oynayacağız. Bizim TAKIM gece maçlarına iyi konstre oluyor İLK galibiyetimizi de GECE maçında almıştık. Kartalspor, İYİ takımlara karşı da hakikaten iyi mücadele ediyor iyi oynuyoruz. Deplasman takımının yapabileceği en iyi şeyleri yapıyoruz yabancı saha da. Haftaya iyi bir MAÇ olacaktır. Bir an önce futbolcularımın bu psikolojik  çöküntüden uzaklaştırmak lazım en iyi şekilde ANTEP maçına hazırlanmak lazım. Deplasmandan korkumuz yok hakikaten EKİP olarak ta  deplasman maçlarına beraber çıkıyoruz.” Dedi.

Kartalspor’un patronu Ergün Penbe, DEVRE arasında birkaç futbolcu Transfer ederek TAKIMIN güçlendirileceğini de sözlerine ekledi.

İstanbul Güngören Belediyespor teknik Direktörü Metin Altınay, Ergün Penbe’ye göre, daha kısa bir açıklama yaptı.

Metin Altınay,” Öncelikle bugün kazanmayı çok isterdik futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler GOL pozisyonlarımız da var.İyi de bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum.Burada Kartalspor’un durumuda belli.Biliyorduk kendi sahalarında Gol kaydına Muvaffak   olamamışlardı. Ancak alınan Bir puan DEPLASMAN puanıdır kardır. Önümüzde ki Boluspor maçını daha iyi şartlarda oynayıp inşallah galibiyetle kapatacağız. Bundan sonra Kartalspor’a başarılar diliyorum”  diyerek Metin Altınay’ın KISA açıklaması BASIN mensuplarının dikkatini çekti.

Kartalspor’lu futbolcular Kaya Tarakçı ve Mehmet Uslu, MAÇLA ilgili  yorumlarını da şöyle yaptılar.

ÜZERİMİZ DE BASKI OLUŞTURUYOR!

Mehmet Uslu, “Bugün kü MAÇ için Ergün HOCA gereken bütün  her şeyi söyledi zaten. Bizim de söyleyeceklerimizin farklı olmayacağını düşünüyorum ben. İçerde GALİP gelememek gibi bir sıkıntımız var bu sıkıntı bizi her geçen hafta BASKI altına sokuyor.Biz de GALİP gelmek istiyoruz.Bir türlü beklediğimiz ve istediğimiz golü atamıyoruz.Kendi sahamızda BEŞ MAÇ oynadık  daha  gol atamadık içerde.Bu durum ister istemez bizim üzerimizde BASKI oluşturuyor.Bugün kü maça gelince de  gene pozisyonlarımız var.Mehmet ağabeyin vurduğu KAFA  topunu  çizgiden çıkarttılar.Yani bir türlü olmuyor bir şeyler TERS gidiyor bir şansızlık var.Bu şansızlığı bugün kırmak istiyorduk bugün de kıramadık.Deplasman da İYİ oynuyoruz.Ergün Hoca’nın dediği gibi .Deplasman dan PUAN getiriyoruz.İçerde de galip gelebilsek puanlar alabilsek çok daha farklı konumda  olabilirdik biz.

ŞU anda.Ama yine de kazanılmış   BİR puan var orta da.Bir puan iyidir diyorum yani.Ama sonuçta içerde oynuyorsunuz Taraftar beklenti içersinde biz kendimiz beklenti içersindeyiz.GALİP gelemiyoruz her şeyden önce kendimizi düşünüyoruz.Biz herkesten daha çok istiyoruz içerde  galip gelmeyi.Ama bir türlü şansızlığı  kıramadık inşallah bu şansızlığı  ilk önce ANTEP maçında daha sonra  da içerde ki Çaykur Rizespor maçında kırmak istiyoruz.” Diye konuştu.

KÖSTEK OLUYORLAR!

Kartalspor’ın YILDIZ futbolcusu Mehmet Uslu, bazı Kartalspor’lu  Taraftarların moral bozucu sataşmalarda bulunduğunu hatırlattı  ve “Geçen hafta ta da Ergün Hoca belirtmişti.Ben O insanların gerçekten,GERÇEK Kartalspor,taraftarı olduğunu inanmıyorum,inanmak ta istemiyorum.Çünkü biz sahada hiçbir futbolcu ağabeylerim,kardeşlerim sahaya çıktığı zaman  bilerek oynanamamazlık yapmaz,GALİP gelmemezlik istemek yapmaz.  Bizde herkes gibi her futbolcu gibi saha  da GALİP gelmek için oynuyoruz. Herkesten önce kendimiz için oynuyoruz Takımımız için oynuyoruz. Oradan bağırıyorlar  Röportaj giderken”Röportaja  niçin gidiyorsunuz? GOL mü attınız”? Bence bunlar yanlış şeyler. Bize DESTEK olacaklarına KÖSTEK oluyorlar. Bu tepkileri takmamamız gerekiyor biz kendi işimize  bakmak zorundayız” şeklinde tepkisini gösterdi.

ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ

Kartalsporun başarılı FİLE bekçisi Kaya Tarakçı, 0-0 berabere sonuçlanan ve Kartalspor’u mutlak mağlubiyetten kurtardığı belirtilen Kartalspor,Güngören Belediye spor Maçını şöyle yorumladı:

“ Öncelikle Ergün Hocamın hakkımda ki düşüncelerinden dolayı kendisine TEŞEKKÜR ediyorum.Maça gelince özellikle GALİP gelmek istiyorduk.Çünkü galibiyete çok ihtiyacımız vardı.İçerde galibiyet sıkıntımız ve GOL sıkıntımız vardı.Bunu biliyorduk bu üzerimizde ağır bir BASKI yaratmıştı.Fakat ne olursa olsun galip gelmemiz gerekiyordu.Maça’da iyi başladık bulduğumuz gol pozisyonları var çizgiden çıkan pozisyon var verilmeyen bir GOLÜMÜZ var.Tabi tartışılır bizim oradan görülmüyor.Onu Televizyon’da daha net görebiliriz. Ama ne olursa olsun sonuçta içer de  GALİP gelmemiz gerekiyordu olmadı. İnşallah önümüzde bir Gaziantep  Büyükşehir Belediyespor maçı var.Onlarda genç ve diri bir takım.İyi bir HAVA yakaladılar.Deplasman da biz daha rahat oynuyoruz daha iyi oynuyoruz.İnşallah deplasmandan  ÜÇ puan alarak alır ve geliriz diye düşünüyorum”  diyerek adeta galibiyet sözü vermiş oldu.

Bu arada Güngören Belediyespor’lu futbolcular BASIN açıklaması yapılan odaya gelmedikleri ve açıklama yapmadıkları TFF görevlilerince TESPİT edildi.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]