BERABERLİĞE ABONE

Yayın: 07:46 - 02.11.2010
Güncelleme: 07:46 - 02.11.2010

Kendi sahasında bir türlü üç puanla tanışamayan Kartalspor, Güngören Belediye karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmak zorundaydı. İlk yarının ortasına kadar geçen sürede daha net pozisyonları yakalayan Güngören’di. Dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kuran Bordo-Beyazlılar, kontrataklarla pozisyon bulmaya çalıştılar. Her iki takım da son vuruşları değerlendiremeyince ilk yarıda birbirine üstünlük kuramadı, futbol da vasatın üstüne çıkamadı.

İkinci yarı başladığında bir puana abone olan Kartal’dan herkes gol bekliyordu. Ama oynanan bu futboldan galibiyeti getirecek golün gelmesi söz konusu bile değildi. Nitekim iki İstanbul takımı da birer puan alarak maçı noktaladılar. Üst üste aldığı bu beraberliklerle zirve yarışından kopan Kartal için sıkıntılı dönem başladı. Oynamış olduğu futboldan ne kendileri ne de seyircinin zevk aldığına inanıyorum. Bir an önce bu kötü gidişatın önüne geçilmeli ve gereken tedbirler alınmalıdır.

Kartalspor hiç hak etmediği bir konumda. Önümüzdeki maçlardan üç puan alarak tırmanışa geçmelidir. Aksi takdirde daha da kötü günler onları bekleyecektir. Şunu hiç kimse göz ardı etmesin; Kartalspor bir ilçe takımı, diğer takımların çoğu il takımı… Bu yüzden acilen tehlike çemberinden çıkmak zorunda, çünkü il takımları daha çabuk toparlanıp her yönden avantajlı duruma geçebilir. Bu hassasiyete dikkat etmek gerekir.

Kartalspor dokuzuncu maçında yedinci beraberliğini alarak beraberlik zincirine bir halka daha eklemiş oldu.

Erdoğan ÖZYUVA

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version