SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yıldız, Hamam sokak yanlış bir tercih

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve İlçe yönetimi basınla buluştu.

Anayasa değişikliği ile ilgili Referandum sonuçlarını da yorumlayan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, 2011 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde AK Parti’nin ülkenin çoğunda olduğu gibi Kartal’da da birinci parti olacağını kaydetti.

Yıldız, İ.B.B. İstanbul’da 7 ilçede Rengin ahengi projesi kapsamında sokak boyama uygulamasında, Kartal Belediyesinin Hamam sokağı tercih etmesini doğru bulmuyoruz. Fakat Kartal Belediyesi barlar sokağına dönüştürmek istediği Hamam sokağı önererek yanlış bir tercih yapmıştır. İ.B.B. nin bu konudaki tercihi bakış açısı sadece Ak Partili belediylere değil de CHP li belediyeleri de uygulamaya dahil etmesi, ayırımcılık yapılmadığının göstergesidir.

Hamam sokağı barlar sokağına dönüştürmek yanlıştır

Bu sokakta esnaflık yapan insanlar var ve bu durumdan oldukça rahatsızdırlar. İçki içene kimsenin bir diyeceği yok, lakin Hamam sokağı barlar sokağına çevirmek oradaki esnafa zarar verir. Kartal’da uygulanan bu proje daha göze gelebilecek bir sokak ta yapılabilirdi. Zira bu sokak ta yapılan boya çalışması fark edilemeyecek derecede dar ve kapalı bir sokak.

YILDIZ: “Başkanın önceliği kendi konutu!”

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız seçimlere yönelik tahmin ve değerlendirmelerini aktardıktan sonra, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz’ün başkanlık konutunu gündeme getirdi ve eleştirilerini de şöyle sıraladı:

“Kartal Belediye Başkanımızın oturması gereken bir konut mudur, değilmidir? Velev ki, Kadir Bey izin vermiş olsun. Bu konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’tan talepte bulunulduğunu biliyoruz. Kartal’ın öncelikli hizmetlerini bakış açısıyla baktığımız zaman neyi öncelikli gördüğünüzü ortaya çıkartıyor. Bununla ilgili değil de, başka bir şeyle ilgili talepte bulunun.

Yani bu kadar iletişim ile ilgili iyi bir noktadaysanız,  oradaki konut ile ilgili değil de, Kartal’da kamunun menfaatini gerektirecek, bütün buradaki vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayabilecek ve bir sorunu çözebilecek başka bir hizmetle ilgili, bir eserle ilgili talepte bulunmanız gerekir. Kendinizin hizmet alabileceği kendinizin kullanabileceği bir mekân ile ilgili böyle bir talepte bulunmuş olmanız veya böyle bir talebi dile getirmiş olmanız bile Kartal’da halkla kendiniz arasında nasıl bir tercih yaptığınızı ortaya koymak için yeter de artar bile. Demek ki başkanın önceliği kendi konutu” yorumunu yaptı.

Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz’ü belediye başkanı seçildiği için tebrik etmek istediklerini, buna rağmen kendilerine randevu verilmediğini de sözlerine ekledi. Buna karşılık daha sonra Başkan Öz’ün yemek davetini kabul etmemeleri üzerine, başkanın apar topar kendilerini ziyaret ederek diyalogu başlattığını da belirtti.

Kartal Sahil Yolu PELİT Cafe & Restaurant’ta düzenlenen ve Kartal, Pendik, Tuzla ve Maltepe’de yayın yapan gazetelerin sahipleri ve temsilcilerinin ilgi gösterdiği Basın toplantısına İl Genel Meclis üyeleri Kenan Çakal, Resul Kaya, İlçe Başkan Yardımcıları Fikret Polat, AK Parti Kartal Belediyesi Grup Başkan Vekili Temel Yaz, Tarif Karakoç, Ahmet Karakış, M.Mehdi Akman, Muammer Bektaş, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Hülya Göbeloğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hüsna Balcı katıldı.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]