SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Teknik Yapıdan, FB Samandıra tesisleri yanında yeni projesi, EVORA

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik Yapı, Samandıra’da doğa ile özdeşleşen ve modern hayatın özelliklerini taşıyan yeni bir projeye başlıyor. Fenerbahçe Samandıra tesislerinin hemen yanında ve E-6 otoyolunun kenarında yükselecek olan 432 daireli Evora, ‘akıl dolu’ bir proje olacak.                      

Akıl Küpü biçim değiştirip Evora’ya dönüştü

Proje’nin tanıtım toplantısında bilgi veren Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, kapalı bir küpün, tüm cephelere açılmış halini gösterecek şekilde tasarımı yapılan Evora’nın, yumuşak kıvrımlarıyla huzurlu hayatı simgelediğini belirtti. “Evora’da yer alan sosyal ve spor tesisleri ile yaşam alanları da akılcı bir projenin parçaları olarak yerleştirildi” diyen Nazmi Durbakayım, projede fiyatların ve ödeme koşularının da aynı şekilde akılcı seviyelerde olduğunu ifade etti. 

UP serisi EVORA ile son buldu

Teknik Yapının yaptığı inşaat projelerine genelde İngilizce terimler kullanıldı. EVORA Türkçe bir kelime -ev orada der gibi.

İlk kez bir yapı fuarında lansman şeklinde tanıtım

Daha önceki proje tanıtım toplantılarına karşın EVORA projesi Beşiktaş Fulya Fuar Merkezinde ilk kez düzenlenen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarında tanıtımı yapıldı.

 

Teknik Yapı tasarımı, fiyatı, ödeme koşullarıyla tam bir akılcı proje olan Evora’nın satışına başladı. Samandıra’da yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora’da fiyatlar 77,700 TL’den, peşinatlar da 777 TL’den başlıyor

Proje’nin tanıtım toplantısında bilgi veren Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, kapalı bir küpün, tüm cephelere açılmış halini gösterecek şekilde tasarımı yapılan Evora’nın, yumuşak kıvrımlarıyla huzurlu hayatı simgelediğini belirtti. “Evora’da yer alan sosyal ve spor tesisleri ile yaşam alanları da akılcı bir projenin parçaları olarak yerleştirildi” diyen Nazmi Durbakayım, projede fiyatların ve ödeme koşularının da aynı şekilde akılcı seviyelerde olduğunu ifade etti. 

 

Yaşam tarzıyla örtüşen sosyal tesisler

 

Evora projesinin yaşam tarzıyla örtüşen sosyal tesisleri kapalı ve açık alanlarda yer alıyor. Aydos ormanlarının bol oksijenli havası altında yapılabilecek spor aktiviteleri için 450 metrekarelik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, yürüme yolları bulunuyor. Spor sonrası dinlenme ve temiz havanın tadını çıkarmak için ise yaklaşık 1.630 metrekarelik göletin kenarında yer alan kafeterya, Evora sakinlerine hizmet verecek.

İki ayrı bölümde projelendirilen kapalı alan sosyal tesislerin ilk bölümünde fitness, plates, aerobik, cafe, Fin hamamı, sauna, masaj odaları ve soyunma odaları yer alırken diğer bölümde bilardo ve masa tesisi bulunuyor. Her daire için özel depo bölümleri de blokların altında yer alıyor. Projede tamamı 475 araçlık kapalı otopark yer altına inşa edilecek.

Çatılar da yeşil alan

 

Evora’nın toplam 20 dönüm arsa üzerinde projelendirildiğini açıklayan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, binaların oturum alanının sadece 4.645 metrekare olacağı bilgisini verdi. Projenin yükseleceği zeminin yüzde 75’inden fazlasının yeşil alana ayrılacağını aktaran Durbakayım “Tasarımda görüleceği gibi konut alanı olarak yükselen binaların yüzde 50’sinin çatısı da yeşil alan olacağı için, toplam yeşil alanın genel proje içindeki payının yüzde 85 olduğunu söylemek daha doğru olur” dedi.

Tam güvenlik, yüksek kaliteli donatı

 

Teknik Güvenlik tarafından 7/24 olarak güvenlik hizmeti verilecek projede, otomasyon merkezine bağlı olarak çalışan, yangın algılama detektörü ile daire hırsız alarmı olacak. Daire içinden, bina giriş kapısı ile renkli intercom bağlantısı, otopark girişinde de ‘otomatik giriş kontrol sistemi’ bulunacak.

İlgili Haberler

Ekonomi
29 Mart 2024
Dev bankadan rekor jest! Güncel promosyonu duyan emekli akın etti!

Dev banka Emekli Sandığı ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerine verdiği promosyonda rekor bir jest yaptı. Milyonlarca emekliye kapılarını açan banka güncel emekli promosyonu ile akına uğradı. İşte 2024’ün rekor promosyon güncellemesine dair detaylar… 4A, 4B ve 4C’li emekliler için 2024 yılında çeşitli noktalarda iyileştirilmeler yapılmaya çalışılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan emekliler için […]

Ekonomi
29 Mart 2024
SGK uzmanı açıkladı: Prim eksiği olan bu yöntemle SGK’ya başvuracak!

SGK (Sosyal Güvenlik Uzmanı) prim eksiği olan vatandaşlar için açıklamada bulundu. Emeklilik bekleyen vatandaşların prim eksiği olması durumunda yapacaklarını tek tek açıkladı. İşte prim eksiği olan vatandaşların yapması gerekenler… Çalışanların kurduğu emeklilik hayalinde prim eksiğine takılması can sıkıcı bir durum olabiliyor. EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesinden sonra milyonlarca vatandaşın yüzü güldü. Birçoğu çalışma hayatlarını sonlandırarak […]

Ekonomi
29 Mart 2024
81 ilde bayram harçlığı: 2.500 TL PTT’den o tarihte çekilecek!

81 ilde belediyelerden bayram harçlığı açıklaması geldi. 2 bin 500 TL gerçekleştirilecek 2024 bayram harçlığı ödemesi PTT ve Ziraat Bankası’ndan çekilecek. İşte 2024 bayram harçlığı detayları haberimizde… 81 ildeki belediyelerden vatandaşlara 2024 yılında da bayram harçlığı ödemesi gerçekleştirilecek. Ödemeler için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılık edecek. Düşük gelirli haneler için sağlanacak bayram harçlığı ödemesiyle […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Cebe bedavadan 13.000 TL atmak isteyene lokum gibi mevduat faizi! 100.000 TL’ye en iyi faiz oranı

100 bin TL nakdi olan vatandaşlara mevduat hesabından maaş bağlatan faiz oranları açıklandı. Mevduat hesabına en az 32 gün nakdini yatıran vatandaşlar karlı çıkıyor. İşte 13 bin TL cebe bedavadan eklemek isteyenlere lokum gibi mevduat faiz oranları… Ekonomide çalkantılı süreç devam ederken vatandaşlar yatırımlarını nasıl yapması gerektiği konusunda karar vermekte zorlanıyor. Özellikle Türk Lirası olarak […]