SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Taner Özdemir : “ bana komplo kuruldu”

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Meclis üyesi Taner Özdemir, bir İnternet Haber Sitesi’nde kendisini iftiracı gibi gösterilmek istendiğini kaydetti.

Son günlerde gerek meclis kürsüsünden, gerekse bazı gazeteler vasıtası ile Kartal Belediyesinin faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Taner Özdemir konuyla ilgili “ Bana komplo kuruluyor” dedi.

Kimseye de İFTİRA ve ÇAMUR atma gibi bir girişim içinde bulunmadığına dikkat çeken Taner Özdemir, “Böyle bir yayıncılık anlayışı olamaz. Çünkü ben öyle bir Röportaj vermedim. Bakın siz benimle Röportaj yapıyorsunuz ve ortaya yapacağım açıklamaları kaydetmek için İKİ tane ses kayıt cihazı koydunuz.

İlgili Röportajı benimle yaptığını iddia eden arkadaşı da tanımıyorum, iş yerime geldiğinde tanıştık. Sayın Erdoğan Güneşer’le birlikte geldiler. Erdoğan Güneş Erin KÖRFEZ’LE ilgili ilgili bir işi vardı. Oradaki bir dostumu aramam gerekiyordu. O dostuma telefon açtırmak için yanıma geldiler. Sayın Erdoğan Güneşer, filanca gazetenin sahibi diye beni gazeteciyle tanıştırdı. Bende memnun oldum dedim. O sırada belediye ile ilgili bazı konuları meclis üyesi olmam sıfatıyla. Ve bu konu Otelle alakalandırıldı. Otelle ilgili olarak ta insanlar her şeyi söylüyor dedim.

Daha önce de bir takım şeyler konuşuldu. Bunla ilgili bazı arkadaşlar ellerinde belge olduğunu, bu belgelerin işte başkanın ortağı ile alakalı olduğunu ve böyle bir durum varsa bunun SON derece üzücü bir durum olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi açısından yaralayıcı olacağını ve iddia edilen konunun belgelerinin getirilirse bunun hem parti de, hemde BASIN’da paylaşırız tabi ki dedim, diye konuştu.

BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMADIM

Özdemir, şöyle devam etti: “ Çünkü bu bizim şeffaflık anlayışımız, Sayın Genel Başkanımızın da anlayışı bu noktada. Öyle bir belge varsa tabi ki konuşuruz, konuşulur bu konu dedim. Hatta kendisine “Siz Gazetecisiniz, BUYUR siz araştırmasını yapın böyle bir şeyler konuşuluyorsa ve varsa aslı BİZDE öğrenmek isteriz” dedim. Arkadaşlarda bana “Sizde öyle bir belge varmı ”? Diye sordular. Bende öyle bir BELGE yok BELGE olmadan konuşmanın doğru olmayacağını, böyle bir şeyin SÖZ konusu olmayacağını kendisine söyledim.

Ama ben orada kesinlikle öyle bir Röpartaj falan vermedim.

Oradaki tamamen bu ÜÇ kişi arasında geçen konuşmayı arkadaşımız almış ve MANŞET yapmış. Bugün İKİ kere aradım kendisini ve kendisine böyle bir açıklama yapmadığımı TEKZİP edeceğimi ve TEKZİP’İ kendilerine fakslayacağımı söyledim. Kendisi gelsin ve böyle bir Röportaj varsa kanıtlasın. Biz konuştuklarımızın yine arkasındayız. Kimseye İFTİRA atma gibi bir şeyin içersinde olamayız. Öyle bir şey söz konusu değil. Elimizde BELGE olmadan konuşmayacak kadar bilgi ve birikime sahibiz. Biz o kültürü de almış insanlarız Kartal halkına böyle bir şey yapılmışsa BELGESİ ortaya çıktığında konuşuruz.

Kimseye İFTİRA ATMADIM, KİMSEYE ÇAMUR da atmadım.

Kartal Belediye Başkanı bizim belediye başkanımızdır. Ama YANLIŞ TA YAPILMIŞSA kimsenin Cumhuriyet Halk Partisini böyle bir durumlara düşürmeye ne benim nede başkasının hakkı yoktur.” Dedi.

SAYIN BAŞKAN BENİ ARAMALIYDI

Kartal Belediyesi Meclis üyesi Taner Özdemir, “ Ama Sayın Belediye Başkanının BÖYLE BİR KONUYU DUYDUĞUNDA oraya Röportaj vermektense önce beni arayıp böyle bir Röportaj olup olmadığını sorması gerekirdi. Ama maalesef ÖRGÜT toplantısında benim yapmış olduğum eleştirilerden sonra bizimle ilgili çeşitli KOMPLOLAR, farklı farklı kanallardan da Komplolar yapılıyor.

Bu komploların içersinde ben ismi geçen arkadaşların var demiyorum ama. Şimdi ÜST üste bazı Komplolar gelince ve bu komploları daha sonra ÖRGÜT toplantısında açıklayacağım. Ama bu Komplolar içersinde bazı kuşkularım oldu. Ben gazeteci arkadaşı tanımam ve kendisine Röportaj’da vermedim.

Vermiş olsam çıkan ve böyle bir Röportaj verdim kardeşim. Gereğini ve sonucuna da katlanırım. Sohbetimizde öncede ifade ettiğim gibi iddialar varsa ve BELGESİ gelirse ancak konuşulabileceğini söyledik. Bu konular BELGELİ konuşulacak olaylardır dedik. Bundan daha doğal ne olabilir? Hatta rivayete göre, böyle anlatıyorlar dedim. Benim bu şekilde İddiada ve iftirada bulunmam asla söz konusu değil, olamazda. O yüzden onlarında vermiş olduğu  “Şerefsizdir, Şereflidir” Kartal KAMUOYU kimin şerefli, kimin şerefsiz olduğunu AYIRT edebilecek kapasitededir” hatırlatması yaptı.

OTEL İLE İLGİLİ HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMADIM

İlgili haberin hiçbir gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Taner Özdemir, şöyle devam etti: “ Sayın İnanırın da O beyanatından dolayı O kendini bağlar. Ömründe BİRGÜN bile Cumhuriyet Halk Partisinin kapısından içeri girmemiş İnanır’ın Cumhuriyet Halk Partisi hakkında böyle konuşması zaten olamaz. ZATEN konuşamaz, kimseyi de öyle konuşturtmazlar.

Ben inanıyorum ki, Karyapsan A.Ş.’nin üzerinden YAPILAN REKLAM SÖZLEŞMESİNİ, Kartal spor’la yapılan 5 Trilyonluk sözleşmeyi BEN gündeme getirdiğim için her halde Sayın İnanır, Kartalspor’da MALİ işlere baktığı için her halde oradan bir sıkıntısı oluşmuş olabilir ki, böyle bir BEYENAT içersinde olmuştur. Kötü söz de sahibinindir AYNEN BEN KENDİLERİNE İADE EDİYORUM bu konuştuklarını. Çünkü ben öyle bir Röportaj vermedim ve suçlayıcı açıklamalarda da bulunmadım. Öyle bir Röportajım yok. Öyle bir Röportaj varsa arkadaş gelir ve belgesini ortaya koyar ve BENDE SONUCUNA KATLANIRIM. 

Ama böyle bir Röportaj BEN vermedim, Otel ile ilgili hiçbir açıklama da yapmadım. Hatta benim işyerimin KAMERA kayıtlarında bunlar mevcuttur. Belki O arkadaş gizliden beni kayıt ettiler ama benim Güvenlik kameralarım var. O güvenlik kameralarından ben ortaya koyarım. Yine üstüne basa basa söylüyorum böyle bir Röportaj söz konusu değildir. Erdoğan Güneşer’le eğer arkadaşımızın başka bir yerde benimle ilgili bir görüntüsü, bir oturmuşluğu varsa onlarda İSPAT edebilirler. Etsinler ki bende onların MECLİS ÜYELİĞİMDEN İSTİFA EDECEĞİM.” Yorumunu yaptı.

MAHKEMEYE VERECEĞİM

Dost sohbeti içersinde böyle bir dedikodunun dolaştığını ama bunların BELGE olmadan konuşulmaması gerektiğini ifade ettim. Belgesi olmayan bir konuda ben hiç açıklama yapmadım, yapmamda. Böyle bir şey varsa, belgede varsa PARTİ olarak gereğini yaparız dedik. Bir cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi olarak ben bunu söyledim. Ama bunu kalkıp ta hani böyle bir şey var şuymuş, buymuş gibi gerçek dışı haber üreterek kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu girişimi şiddetle kınıyorum, protesto ediyorum.

Bu yayın ilkelerini ben şahsen BASIN ahlakı ile bağdaştıramıyorum. Arkadaşlarımız bunu düzeltmezse bu konuyu Basın Derneklerine de ŞİKAYET ederek, bu işi Mahkemeye’de taşıyarak MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT noktasına götürerek bu işin çözüleceğini belirtmek isterim.

Çünkü sonuç olarak burası bir HUKUK DEVLETİ

Basın elinde kalemi var diye insanlara böyle bu şekilde Röportaj vermediği halde, RÖPORTAJ’mış gibi yayımlamak ta her halde BASIN ahlak ile bağdaşmıyor olsa gerek diye düşünüyorum. Onu da KAMU oyunun takdirine sunuyorum. Ama şunu biliyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünün rahatsızlığını özellikle ÖRGÜT toplantısında dile getirmemizden sonra ve SİSTEMLİ bir şekilde üzerimizde KOMPLOLAR kurulmaya çalışılıyor.

Bende bunu BİR KOMPLONUN parçası olarak algılıyorum.

Bu tamamen tarafımıza farklı bir endeksleşme var. Bir kaç olay daha oldu, bizim dışımızda olan ve bizim dışımızda olan ve HİÇ alakamız olmayan BAZI olayları BİZ engelliyormuşuz gibi de bazı arkadaşlarımız buraya geldi. Onlar farklı politika. Ama bizim hiç kimseden ne KORKUMUZ, ne de kimseden çekindiğimiz var. Bizim bir TEK sermayemiz var oda dürüstlüğümüzü Kartal Kamuoyu çok iyi biliyor. Milyonlarca hayranı olan bir insanın öyle kalkıp ufak ve BASİT şeylerle uğraşması söz konusu değil. Biz halktan yana doğru bildiğimiz şeyleri ortaya KOYDUK ve konuşuyoruz, konuşmaya da devam edeceğiz” dedi.

MECLİS ÜYELERİYLE PAYLAŞMAK İSTEMİYOR

Ve şöyle devam etti: “Bizi TEHDİTLERLE, KOMPLOLARLA KİMSE NE KORKUTABİLİR ne de yolumuzdan caydırabilir”gerçeğini hatırlatarak, “  Sayın Belediye Başkanımızın bu tavrını özellikle DOĞRU bulmadığımı belirtmek istiyorum. Şimdi Kartal’ı yöneten ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir belediye başkanına, ben en azından kendi partisinden bir MECLİS üyesine bunu sorması gerekirdi, diye düşünüyorum. Maalesef Sayın Başkan, meclis üyeleriyle paylaşmak istemiyor, yada bir araya gelmek istemiyor. Oda onun takdiridir. Biz görevimizi yapıyoruz 53-93’ün bize vermiş olduğu yetkiler doğrultusunda görevimizi halk için, halkın menfaatine ve halkın yararına olan kararların arkasında olacağımızı yine belirtiyoruz. Halkın menfaatine olmayan işlerinde karşısında olacağımızı belirterek görevimizi yapmaya devam edeceğiz.

BİZE KOMPLO KURULDU

Kartal halkına gazeteniz vasıtasıyla mesajım şu;  Ömründe TEK bir gün bile Cumhuriyet Halk Partisinin kapısından geçmemiş insanlar BİZE KOMPLO kurarak bu partinin ÖZ EVLATLARINA ilgili haberin altına yorumlar yazarak ”Parti gereğini yapmalı, şunu yapmalı ve bunu yapmalı” Buna yapmalı diyen arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partisinin Tüzüğünü ve programını gelsinler karşıma birkaç programını sorayım. Bana anlatabilirlerse onların demesine gerek yok biz partimize seve seve bağımsıza geçeriz.

Ama ömründe bir tek Cumhuriyet Halk Partisinin kapısını açmamış insanlar CHP Genel Başkanının  “Biz iktidar olursak BÜTÇE’Yİ Muhalefete vereceğiz, bütün her ey açık ve ortada olacak” dediği bir nokta da ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Sayın genel başkanımın bu dürüstlüğü karşısında, Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanının dürüstlüğüne yakışır bir MECLİS üyesi görevi yaptığımı düşünüyorum.

GERÇEK KİMLİKLERİYLE YORUM YAZSINLAR

Ve bu nokta da gerçekten Kartal için en azından Sayın genel başkanımın sorumluluğunu ne kadar fazla olduğunun bilincinde olarak ben Sayın Kılıçdaroğlu’na yakışır bir meclis üyeliği yapmak arzusundayım. Genel başkanıma LAYIK bir MECLİS üyesi olduğumun altını da ÇİZMEK istiyorum. Herkes HERKESİN ne İŞ yaptığını, nelerle uğraştığını ÇOK iyi biliyorum. Biz haddimize ve siyasi ahlakı da çok iyi biliyoruz. Genel ahlakı da biliyoruz. Ben aynı zamanda ailesinde Gümrük Muhafaza Müdürü olan bir ailenin bir ferdiyim. Bütün Gümrükteki bütün olumsuzluklar ortadayken TOPLU iğne kadar üzerine çamur sıçramamış olan, SANAT yaşamı Ödüllerle DOLU olan bir müdürün aynı zamanda kardeşiyim. Biz aileden öyle gördük. Haram hiçbir LOKMA da bizim gözümüz olmaz, tarağımız da olmaz.

O yüzden ALNIMIZ AÇIK yüzümüz PAK.

Cumhuriyet Halk Partisine böyle meclis üyeleri ve bütün meclis üyesi arkadaşlarımızın bu şekilde düşündüğünü ben zaten biliyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımın bu nokta da İRADE ORTAYA koyduklarını da belirtmek istiyorum. O yüzden biz gerçekten CHP’ye yakışır bir mesleği yapıyoruz. Bunun da kararını partililerimiz verecektir.

Ben oraya YORUM yazan arkadaşlarında açık yüreklilikle kendi GERÇEK kimlikleri ile gelip ÖRGÜT toplantısında partililerse bu arkadaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisinin ÖRGÜT toplantıları bütün üyelerine açıktır.

Halk orada belki konuşma yapamıyor ama O arkadaşlarımız partiliyse bizi farklı noktalara TEŞHİR eden arkadaşlar buyursun gelsinler. MECRA bellidir Cumhuriyet Halk Partisinin ÖRGÜT toplantılarında kendilerini ifade etsinler. Biz de ÇIKAR orda cevaplarını veririz. Benim söylemediğim sözleri benim söylemiş olduğum sözler gibi yansıtarak hem Sayın Başkanı, hemde Kartal halkını yanlış bilgilendirmede bulunanlarla HESAPLAŞACAĞIM. Kılavuzu KARGA olanın burnu gül kâsesinden çıkmazmış” gerçeğini de bir kez daha hatırlatmış oldu.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]