SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

3G+ Mobil İnternet Kullanımında Benzersiz Kampanya !!

Yayınlanma:
ABONE OL

Vodafone ve Teknosa, Türkiye’nin 3G ile hızlı iletişim çağına girmesiyle birlikte bilgi

toplumuna geçişi hızlandıracak bir işbirliğine imza attı.

Vodafone Ve Teknosa’dan, 3G+ Mobil İnternet Kullanımında Benzersiz Kampanya !

Vodafone ve Teknosa’nın ortaklaşa düzenlediği “Bilgisayar Kampanyası”nda 3G ile süper hızlı internete erişimin önündeki engeller kalkıyor. Kampanya kapsamında hazırlanan özel paketlerden 1GB ya da 5GB aylık Mobil İnternet Paketleri’nden birini alanlar, ücretsiz Mobil Modem ve Teknosa’dan 1000 TL’lik indirim çeki kazanacak. Vodafone aboneleri, 1.000 TL’lik indirim çekleri ile Teknosa’lardan istedikleri dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayarı alabilecekler.

31 Temmuz 2009, İstanbul– 3G ile mobil iletişimde yeni bir dönem başlarken, teknoloji pazarının büyümesi ve internete erişimin önündeki engellerin kalkması yönünde de önemli işbirliklerine imza atılıyor. Vodafone ve Teknosa güçlerini 3G için birleştirerek herkesin mekandan bağımsız süper hızlı internete en uygun koşullarda ulaşabilmesi için benzersiz bir kampanya hazırladı.

Dünya 3G lideri Vodafone’un Türkiye’de 3G+ farkıyla sunduğu, özel Vodafone Mobil Modem İnternet paketlerinden 1GB ya da 5GB seçeneklerini 65TL veya 75TL’ye, 5 Ağustos – 30 Eylül 2009 tarihleri arasında alan ve 24 ay süresince kullanmayı taahhüt eden herkes, HSUPA 7.2 /2.0 Mbps Vodafone Mobil Modem’e ücretsiz sahip olurken, tüm Teknosa mağazalarında kullanabilecekleri 1.000 TL’lik indirim çeki kazanacak. Vodafone aboneleri, 1.000 TL’lik indirim çekini Türkiye’nin 63 ilinde 220’den fazla mağazasıyla hizmet veren Teknosa’lardan yapacakları dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında 31 Aralık 2009 tarihine kadar kullanabilecek. Böylece teknoloji meraklıları tek bir noktadan ödeme yaparak Vodafone 3G+ farkı ile mekândan bağımsız süper hızlı mobil internet deneyimi için her şeye sahip olma fırsatını yakalayacak.

Kampanya süresince Toshiba’nın L500-13T dizüstü bilgisayarında da müthiş bir fırsat Vodafone abonelerini bekliyor. Dizüstü bilgisayar konusunda uzman marka Toshiba, L500-13T modelinin 1.099 USD+KDV olan satış fiyatını bu kampanyaya özel olarak 849 USD+KDV’ye (1.375 TL) indirdi. Vodafone 3G+ ayrıcalığıyla Teknosa’dan yapılacak alışverişlerden kazanılacak 1000 TL’lik indirim çeki sayesinde, bu şıkdizüstü bilgisayar sadece 375 TL karşılığında Vodafone abonelerinin olacak.

Kampanya kapsamında bir araya gelen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirirken kampanyanın detaylarını anlattılar.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, konuya dair;  ‘3G ile Türkiye hızlı iletişim çağına giriyor. 3G teknolojisinin dünyadaki öncüsü olarak, Türkiye’yi Vodafone 3G+ farkıyla tanıştırıyor olmaktan gurur duyuyoruz. 3G ile ülkemizde interneti sabit hatlara bağlı kalmadan, süper bir hızla özgürleştirerek tüm halkımızla buluşturmak adına bugüne kadar yapılmış en iddialı kampanyaya imza attık. Kampanyamız çerçevesinde perakende teknoloji pazarının lideri Teknosa ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Halkımız kampanyamız sayesinde, mekândan bağımsız süper hızlı internet deneyimi için gerekli her şeye çok makul fiyatta ulaşmış olacak. Kampanyamızın, ülkemizde sınırlı olan internet kullanımının yaygınlaşması adına önemli bir başlangıç olduğuna inanıyoruz.” dedi.

3G teknolojisinin hayata geçmesiyle bilgi teknolojileri konusunda hızlı ve önemli bir adım atıldığını söyleyen Teknosa Genel Müdürü Mehmet T.Nane,  Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi olarak bilgi teknolojileri konusundaki her türlü yeniliği yakından takip ettiklerini belirtti. Nane sözlerine şöyle devam etti: “Teknosa olarak tüketicilere en son teknolojiyi ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknoloji severlerin hem bireysel hayatlarında hem de iş alanında hızlı ve yeni bir teknoloji kullanmalarına olanak sağlayacak 3G ile ilgili Türkiye’nin GSM devlerinden biri olan Vodafone ile işbirliği yaptık. Bu kampanya Eylül öncesinde okul açılış dönemine de hazırlık olması açısından önem taşıyor. Her zaman değişimi öngörenler arasında yer alarak tüketicilerimize ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz.”

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]