MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Eğitim, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Ahmet Şimşek Eğitim kurumları kaderine terk edildi

Ahmet Şimşek Eğitim kurumları kaderine terk edildi



Yaklaşık 40 yıl önce Erzurumlu İş insanı ve Av. Ahmet Şimşek eğitime kazandırdığı Kartal Özel Ahmet Şimşek Eğitim kurumları 5-6 yıl önce kapatıldı.

BİNLERCE ÖĞRENCİ YETİŞTİ

Bünyesinde kolej, lise, orta öğrenim, Yabancı Dil Kursları ve Ana Okulu bulunan Kartal Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumlarında yaklaşık 3 bin öğrenci eğitim görüyordu. Adeta kaderine terk edildiği görülen muhteşem yapı Bİ Mekânların yani evsizlerin zaman zaman barındığı bir konuma geldi. Bir süre önce binanın birisinde çıkan yangın genişlemeden söndürülmüştü.

Belediye Başkanı Yüksel’in teklifini kabul etmemişler

Kısa bir süre önce Ahmet ŞİMŞEK’in eşi ve sanatçı Yasemin KUMRAL ile yapmış olduğum telefon konuşmasında, bana Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL’in ziyaretine geldiklerini ve eğitim kurumlarının bulunduğu geniş alanı değerlendirme teklifi yaptığını söyledi ve Başkan Yüksel’in sunduğu teklifleri kabul etmediklerini söyledi.

Haber: Fethi Satıcı

 

Galeri
📆 18 Aralık 2024 Çarşamba 22:27   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR