Kartalspor, Genel Kurul yapacak

Yayın: 11:27 - 10.11.2010
Güncelleme: 11:27 - 10.11.2010

Bank Asya 1.Ligin köklü ve güçlü Ekibi Kartalspor’da TÜZÜK değişikliği için genel kurul kararı alındığı bildirildi. 11 Kasım 2010 Cumartesi günü saat: 11.00’de Kartalspor Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda Tüzük tadilatı değişikliği yapılacağı öğrenildi. Bu arada Kartalspor ile ilgili son gelişmelerinde masaya yatırılarak mercek altına alınacağı kaydedildi.

KARTALSPOR, KURUMSALLAŞACAK!

Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, “ Kartalspor’u başarılı olması, kendi yağı ile kavrulması ve de en önemlisi kendi ayakları üzerinde durabilmesi noktasında başlatmış olduğumuz çalışmalar çerçevesinde Kartalspor’umuzu kurumsal laştıracağız.  Kartalspor, köklü ve güçlü bir kulüptür. Yapılacak TÜZÜK değişikliğiyle Kartalspor’u daha güçlendireceğiz” diye konuştu.

YETİŞTİRME YURDU ZİYARET EDİLECEK

Kartalspor’un genç   ve başarılı Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Pazar günü, Kartalspor 1949 Genç taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Çelik   ve taraftarlarla birlikte Yakacık Abbas  Halim Yetiştirme Yurdunu ziyaret edeceklerini, ayrıca Kartalspor’un kendi saha  ve taraftarı önünde karşılaşacakları Kartalspor –Çaykur Rizespor maçını kazanarak  ilk galibiyeti alacaklarını da sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version