Kartal’daki mağaza soygunu güvenlik kamerasında..!

Yayın: 11:29 - 15.11.2010
Güncelleme: 11:29 - 15.11.2010

Kartal’da bir giyim mağazasına gelen 4 kız, iş yeri sahibinin tezgahın altına koyduğu kol çantasını çalarak dükkandan ayrıldı. Bayram alışverişi yoğunluğu fırsat bilinerek gerçekleştirilen hısızlık anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay Kartal’daki bir giyim mağazasında meydana geldi. Kameraların hırsızlık anını saniye saniye kaydettiği görüntülerde, kıyafet alma bahanesiyle mağazaya gelen 4 kız çocuğu bir yandan reyonlardaki kıyafetleri incelerken bir yandan da dikkatlice tezgahın arkasını araştırdıkları görülüyor.

İş yeri sahibine ait kol çantasının tezgahın altında olduğunu fark eden kızlardan ikisi tezgahın yanındaki elbiseleri incelemeye başlarken diğer ikisi de mağazanın diğer köşesindeki reyonda bulunan elbiseleri inceleyerek iş yeri sahibini de yanına çağırıyorlar. İş yeri sahibinin tezgahtan uzaklaşması ile birlikte tezgaha yakın duran kızlardan biri gizlice tezgahın arkasına girerek kol çantasını alıp hızlı bir şekilde soyunma kabinine girdiği ve bu sırada da diğer kızın da mağaza sahibinin hırsızlık olayını görmemesi için arkadaşının önüne elbise tuttuğu görülüyor.

Soyunma kabininde çantayı kazağının altına koyan küçük kız, arkadaşı ile birlikte hızla mağazayı terk ederken diğer iki kızın da mağaza sahibini oyalamaya devam ettikleri görülüyor. Arkadaşlarına yeterli zaman kazandırdıklarını düşünen mağazadaki kızlar da daha sonra baktıkları elbiseyi yerine koyarak mağazadan ayrılıyor.

Hırsızlık olayı Mağaza sahibinin çantasını bulamamasının ardından güvenlik kameralarını incelemesiyle ortaya çıktı. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekiplerinin hırsızları yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

İSTANBUL(CİHAN)

Exit mobile version