SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor’da umutlar ikinci yarıya kaldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor: 0 Boluspor : 3

Bank Asya 1. Lig’de 17. hafta mücadelesinde Boluspor deplasmanda, Kartalspor’u 3-0 mağlup etti. Kartal Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı da konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Boluspor’un golleri 18. dakikada Mehmet (kendi kalesine), 75. dakikada Oliveira ve 89. dakikada Burak Akdiş’ten geldi.

Kartalspor’da maçın 23. dakikasında Debola Ogunseye bir penaltı atışından yararlanamadı ve topu auta attı.

Bu sezon 7. galibiyetini alan Boluspor puanını 26’ya yükseltirken, Kartalspor 12 puanda kaldı.

Kadir Hoca kısa zamanda toparlar

Sezon başından beri Ergün Penbe ile başarısız bir dönem geçiren Kartalspor, geçtiğimiz hafta teknik direktörde değişikliğe giderek Kadir Özcan’ı takımın başına getirdi. Alınan bu yenilgi sonucunda taraftar ve spor otoriteleri, ikinci yarıda Kadir hoca ne yapar eder takımı üst sıralara çıkarır şeklinde değerlendirmede bulundular.

Kartalspor, son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Boluspor’a kendi sahasında 3-0 mağlup olurken geçen hafta olduğu gibi haftayı puansız tamamladı. Soğuk ve yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmayı yaklaşık Kartalspor taraftarlarının yanısıra iki bin 500 kadar Boluspor taraftarı takımlarını desteklediler.

 

Kartalspor, yine penaltı kaçırıldı

Karşılaşmaya her zaman olduğu gibi Kartalspor, süratli başladı ne var ki Kartalspor’lu futbolcular ilk dakikalarda ele geçirdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediler. Karşılaşmanın 18 dakikası oynanırken kornere giden top Kartalspor’lu Mehmet Kahriman’a çarptıktan sonra filelerle buluştu.

Haftalardır üzerinde olan baskıyı atamadığı görülen Kartalspor karşılaşmanın 23.dakikası oynanırken iki Kartalspor’lu futbolcu rakip takım ceza sahası içinde düşürülünce karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa, deredütsüz penaltı kararı verdi. Kartalspor’a “Gol Kralı” olarak Transfer edilen ve şimdiye kadar bir gol bile atamayan siyahi futbolcu Debola Ogunseye, peşin yuvarlağı auta attı ve takımının belki de yansını döndürecek bir golden etmiş oldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk devresi 0-1 Boluspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Moralman çöktüler

Hiç beklemediği bir anda kendi kalesine gol atan ve birde PENALTI kaçıran Kartalspor ikinciyi yarıya moralsiz çıktığı görüldü. Şanssız bir şekilde yenilen bir gol ve  kaçan bir penaltıdan sonra adeta gemileri yakan Kartalspor sağ ve sol kanatlardan geliştirdiği ataklarla  oyunda dengeyi sağlayacak ve belki de  karşılaşmanın  seyrini değiştirecek golü bulmaya çabalarken kalesinde 2. golü gördü. Karşılaşmanın 75.dakikasında Fabıano Oliveira takımını 0-2 galip duruma getirdi.

Karşılaşma bu sonuçla tamamlanacağı beklenirken Boluspor karşılaşmanın 89.dakikasında Burak Akdiş’in ayağından kazanılan gol ile bu karşılaşmanın skoru belirlendi. Boluspor, Kartal deplasmanında kazandığı 3 puan ile puanını 26 yaptı. Kartalspor ise 12 puanla puan cetvelinin 16. Sırasındaki yerini korumuş oldu.

Kadir Hoca trübinden izledi

Kısa bir süre önce, geçte olsa Kartalspor’un Teknik Direktörlüğüne getirilen Kadir Özcan’ın Futbol Federasyonu ile ilgili işlemleri tamamlanamadığı için takımın başında olamadı ve  çok büyük önem arz eden karşılaşmayı Tribünden  izlemek zorunda kaldı. Takım başında sahaya Kartalspor Altyapı Koordinatörü Özgür Zengin, çıktı. Bu arada her iki takım oyuncuları arasında baş gösteren gerginlik zorlukla önlendi.

Stat: Kartal
Hakemler: Suat Arslanboğa , Cumhur Altay , Cevdet Kömürcüoğlu
Kartalspor: Kaya , Erhan Yılmaz , Erhan Şentürk , Tolga , Ogunseye  (Dk. 54 Şadi), Serkan , Okan , Semih  (Dk. 61 Cemre), Selçuk , Mehmet , Oktay  (Dk. 76 Mesut)
Boluspor: Atacan , Özgür , Sefa , Burak , Yaser  (Dk. 73 Caner), Ferhat  (Dk. 52 Fatih), Oliveira  (Dk. 90 Gençer), Cemil , Ahmet , Ramazan , Alp 
Goller: Dk. 18 Mehmet (Kendi Kalesine), Dk. 75 Oliveira, Dk. 89 Burak (Boluspor)
Sarı Kartlar: Dk. 20 Yaser, Dk. 24 Ferhat, Dk. 73 Fatih, Dk. 87 Sefa (Boluspor), Dk. 63 Tolga, Dk. 42 Okan, Dk. 87 Selçuk, Dk. 87 Şadi (Kartalspor)

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
01 Mayıs 2024
Hasan Arat’tan Almanya’da Sürpriz Diplomasi: Bayern Münih Başkanıyla Kritik Görüşme

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanıyla bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Allianz Arena’da Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer ve RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi. HASAN ARAT’IN GÖRÜŞMELERİ GÜNDEMİ BELİRLEDİ Hasan Arat, maç sırasında Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer ile bir araya gelerek futbol dünyasındaki […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Spor
27 Nisan 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ergin Ataman’a Destek Telefonu

Başantrenör Ataman’a tehdit edildiği maç sonrası Cumhurbaşkanı’ndan “Geçmiş Olsun” telefonu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maccabi Playtika maçı sonrasında tehdit edilen A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman’ı arayarak destek verdi. Olay, Avrupa Ligi çeyrek final serisinde yaşandı. OLAYIN DETAYLARI VE CUMHURBAŞKANI’NIN TEPKİSİ Basketbol THY Avrupa Ligi çeyrek finalinde Yunanistan’ın Panathinaikos takımı, İsrail’in […]

Spor
27 Nisan 2024
Mauro Icardi, Süper Lig Gol Krallığında Zirveye Yükseldi

Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, Süper Lig’de 21 golle gol krallığı yarışında liderliğe yükseldi. Süper Lig’de adım adım sona doğru yaklaşılırken şampiyonun kim olacağı kadar gol kralı da merak ediliyor. Ezeli rakip olan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yıldızları gol krallığında da kapışıyor.  Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, dün akşam da gol serisini devam ettirdi ve gol […]