MHP Kartal’dan Altınordu Spor Klübüne ziyaret

Yayın: 14:46 - 21.12.2010
Güncelleme: 14:46 - 21.12.2010

Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Teşkilatı, Kartal Topselvi de bulunan yüz yıllık Altınordu spor klübünü ziyaret etti.

İlçe Başkanı H.Metin Özüpek ve yönetim kurulunu, Klüp başkanı Hüseyin Erkubilay ile hem klübün başkan yardımcısı hem de MHP Kartal ilçe teşkilatında muhasip olarak görev yapan Cihat Uygun karşıladılar. Kulüp binası gezilip, başarı anıları olan kupalar ziyaretçilere gösterildikten sonra başkan odasına geçildi.

Kulüp Başkanı Erkubilay, Altınordu klübü hakkında bilgi verdikten sonra, parti olarak verebilecekleri her türlü desteğe açık olduklarını söyledi.

KARTALDA YÜZ YILLIK BİR SPOR KLÜBÜ OLDUĞUNDAN HALKIMIZIN

HABERİ YOK.

MHP İlçe başkanı Özüpek; “Yüz yıllık bir spor klübünü ziyaret etmek mutluluk vermiştir

Ama bizi esas onurlandıran bu klübün Kartal ilçemiz sınırlarında olmasıdır. 1909 yılında İttihat terakki tarafından kurulmasının yanında, Altınordu adını, yaptıkları ve görüşleri İle Türkçülüğü ve Türk milliyetçiliğini önemli ölçüde etkileyen, Türk Toplum bilimci, Yazar, şair ve siyasetçi Ziya Gökalp tarafından verilmesi de gurur verici bir olaydır.

Fakat Kartal Halkımızın yüzde doksanı maalesef Altıordu klübünün Kartal’da ve Türkiye’de kuruluşu yüz yılı geçmiş beş on klüp ten biri olduğunu bilmemektedir.

Amacımız, bütün Kartal halkı ile el ele vererek, Altınordu Klübü’nü layık olduğu yere çıkarmak olmalıdır. Kartal MHP olarak elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız.” dedi.

Exit mobile version