Polis Müdürü Dereboylu, MHP’yi ziyaret etti

Yayın: 09:08 - 27.12.2010
Güncelleme: 09:08 - 27.12.2010

  Kartal İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, MHP Kartal İlçe Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

      24 Ekim’de MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek ve yönetim kurulunun ziyareti, 17 Aralık da ise, MHP Kartal Kadın Kolları’nın kendi elleri ile yaptıkları aşureyi emniyet teşkilatında dağıtmalarına istinaden, İlçe Emniyet müdürü Dereboylu’da, 25 Aralık Cumartesi günü, MHP İlçe binasına giderek hem kadın kolları hem de İlçe yöneticilerini ziyaret etti.

   İlçe Başkanı Metin Özüpek ve yöneticiler tarafından karşılanan Dereboylu’ya, bayan kollarının hazırladığı ikramlar sunulurken, kendisi de Kartal ile ilgili soruları yanıtladı.

  EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

  İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, kendisinin de sporcu olması vesilesi ile spor dahil bir çok konuda yapılan sohbette, “ Muhakkak ki, Kartalın her tarafına mobese kameralar koymak suçu azaltmak veya suçluyu yakalamak için çok önemli bir faktördür, fakat bundan daha önemlisi, insanımızı eğiterek suç oranını en düşük seviyeye çekmek olmalıdır. Bizler elimizden geldiğince bu konuya ağırlık veriyoruz.Bizi ziyaretiniz de söylediğim gibi, Emniyet ve Halk iş birliği çok önemlidir. Her konu da benim ve mesai arkadaşlarımın kapıları sonuna kadar halkımıza açıktır” dyerek kendisini karşılayanlara teşekkür etti.

  YİNE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ.

  MHP İlçe Başkanı Özüpek’de “ Kaymakam’ımızdan sonra, yıllardır ilk defa bir ilçe Emniyet müdürümüz bizleri ziyaret ediyor, bu olay bizleri fazlası ile memnun etmiştir. 

Sayın Dereboylu, Halkımızca yanlış bilinen ve renginden ötürü “KARAKOL” denildiği sanılan, aslında Osmanlı da var olan Deniz güvenlik kolu ve Kara güvenlik kolundan karada faaliyet gösterdikleri için Karakol adını alan emniyet binalarımıza, konuştuğunda herkesin anlayacağı gibi, bilgi donanımı, kibarlığı ve güler yüzü ile çekinilen değil, gerektiğinde bir çay içmek için bile uğranılacak yer imajını yerleştirmeye çalışması, gerekse ilçemizi ziyaret etmesi ile kalbimizdeki yerini almıştır.

İlçe Emniyet Müdürümüz nezdnde tüm Kartal Emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar dilerken, görevleri başında şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyorum” diyerek ziyaretle ilgili duygularını ifade etti.

Haber: Necdet TÜRKÜZEL

Exit mobile version