Güvenli Şehir, Güvenli Yaşam

Yayın: 16:56 - 11.08.2009
Güncelleme: 16:56 - 11.08.2009

“Güvenli Şehir, Güvenli Yaşam”

2009 İstanbul Buluşması

 

İstanbul Valiliği önderliğinde; İstanbul İl Özel İdaresi ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından İSMEP Projesi kapsamında gerçekleştirilen depreme hazırlık çalışmalarının sunulacağı konferans, 14 -15 Ağustos 2009 tarihlerinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

 

Marmara Depremi’nin 10. Yılında, yürütülen afete hazırlık çalışmalarının anlatılacağı, yıl içinde uygulamaya konulacak Güvenli Yaşam Gönüllüleri eğitimlerinin tanıtımının yapılacağı konferansta ayrıca; güçlendirme çalışmaları tamamlanan binaları temsilen Edirnekapı Öğrenci Yurdu ve Kağıthane Tülin Manço İlköğretim Okulu’nun açılışı yapılacak ve açılış törenleri video konferans aracılığıyla izlenebilecektir.

 

İstanbul Valisi Muammer Güler’in çalışmalar hakkında yapacağı sunumun ardından program; İSMEP Tanıtım Filmi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü uygulamalarına ilişkin sinevizyon gösterimi ile devam edecek.

 

YER: CEMAL REŞİT REY KONSER SALONU

TARİH: 14 – 15 AĞUSTOS 2009 / CUMA – CUMARTESİ  

AÇILIŞ SAATİ: 10.00

Programda ayrıca; İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından Güvenli Yaşam Gönüllüleri Lansmanı sunulacak ve “İstanbul’un İlk Güvenli Yaşam Gönüllüleri”ne temsili katılım belgeleri verilecek.

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gökay Atilla Bostan ve İPKB Direktörü Kazım Gökhan Elgin’in “Kentsel Hazırlıklar” konulu sunumlarının ardından panellere geçilecek. 2 gün boyunca devam edecek panelde 4 oturum gerçekleşecek.

Exit mobile version