SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

2011’in ilk şampiyonu U-17 Kartallar oldu…

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik sorumluluğunu Serdal MERAL Hocanın yaptığı U-17 Takımı Ligin son Müsabakasında Kartal Bulvar stadında adeta gol olup yağdı.

KARTAL : 7 SANCAKTEPE BLD : 0
Yusuf Serdar’ın Hatırick yaparak yıldızlaştığı müsabakada diğer golleri : Mehmet Furkan Tuncer , Ömer Furkan Öztürk , Berat Gülay ve Enes Ünal kaydetti…

Takım kazandığı bu şampiyonluğunu; Geldiği günden itibaren alt yapıya desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu üyelerine ve Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok ÖZ’e armağan etti.

Yönetim kurulumuzdan alt yapı sorumlusu Gökhan HOCAOĞLU tüm müsabakalarda olduğu gibi bu müsabakada da oyuncuları baştan sona izleyerek yalnız bırakmadı ve müsabakadan sonra ilk tebrik eden kişi oldu.

Bu arada ŞAMPİYON olan takıma asıl sürprizi yöneticilerden sn YUSUF İNANIR ve Sn Levent OKUR yaptı. Tüm Takımı ve teknik ekibi tek tek kutlayan yöneticiler takımı Samare Restaurant’ta yemeğe götürdü.

Müsabakadan sonra Alt yapı Koordinatörü Özgür ZENGİN yaptığı açıklamada ” Öncelikle şampiyonluğumuz tüm Kartal camiasına armağan ediyor, emeği geçen başta Serdal Meral hocamı ve tüm futbolcularımı kutluyorum.

Alt yapıda şampiyonlukların gelip geçici olduğunu hatırlatır bizim için önemli olanın tüm gruplarda futbolcu adaylarımızın sistematik futbol eğitiminden geçerek profesyonel takımımıza oyuncu kazandırmak olduğunu belirtmek istiyorum.

Alt yapıda yarışmacı 8 yaş grubumuz var bunların müsabakalar yoğun şekilde devam ediyor Kartal spor alt yapıda her zaman elit düzeyde takımlarla zirveyi kovalayan yetenekli takımlar kurmak zorunda ve kurmaya devam edecektir.

Bugün alt yapımıza baktığımızda geçen sezon ve bu sezon alt yapıdan Profesyonel Takım Kadrosundaki oyuncu sayısı 5-6 yı bulmuştur ve her geçen gün bu sayı artacaktır.

Şunu rahatlıkla söylüyebilirim ki 2-3 sezon sonra PROFESYONEL TAKIMIMIZDA en az 8-9 alt yapı kökenli oyuncu olacaktır ve Kartal Sporunda tek kurtuluşu kendi öz kaynağına dönmesidir ” dedi.

İlgili Haberler

Spor
20 Mayıs 2024
Balotelli’nin Yeni Hedefi: Boca Juniors

Adana Demirspor’da Mario Balotelli dönemi sona eriyor. İtalyan yıldız, Boca Juniors hayalini açıkladı. Arjantinli eski golcü Sergio Agüero da bu transfer için devreye girdi. Adana Demirspor’da forma giyen ünlü futbolcu Mario Balotelli, sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. İsviçre ekibi Sion’dan geri döndükten sonra 1+1 yıllık kontrat imzalayan Balotelli, Adana Demirspor ile olan opsiyonunu kullanmayacağını […]

Spor
20 Mayıs 2024
Galatasaray SK: Polisler Ali Koç’a kapıyı açtı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaşmıştı. Ancak maç sonu büyük olaylar çıkmış, Fenerbahçe başkanı Ali Koç evinden stada gelmiş ve herkes gittikten sonra oyuncularını sahaya aldırarak kutlama yaptırmış ardından da basın toplantısında hakaretler savurmuştu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe maçına dair açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek ve Erden Timur’un […]

Spor
20 Mayıs 2024
Adnan Öztürk’ten Ali Koç’a çok sert suçlama!

Galatasaray eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, dün akşam oynanan olaylı Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Dün akşam Galatasaray – Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesi sonrası çıkan çirkin olayların gündemi sürüyor. Galatasaray’ın favori gösterildiği maçı izlemeye gelmeyen Ali Koç, takımının galibiyeti sonrası evinden çıkıp Rams Park Arena’ya gelmiş ve maçtan kırık dakika sonra gücünü […]

Spor
17 Mayıs 2024
Fatih Terim Panathinaikos’tan ayrıldı

Son dakika… İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim, 6 ay önce göreve başladığı Panathinaikos’tan ayrıldığını açıkladı. Yunanistan Süper Lig play-off’larında Panathinaikos, deplasmanda PAOK’a 4-1 yenilerek şampiyonluk umutlarını kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafuzos ile yapılan görüşme sonrasında, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi. Fatih Terim, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ayrılığı […]