Gün bizim günümüz “ Çalışan gazeteciler günü”

Yayın: 14:17 - 10.01.2011
Güncelleme: 14:17 - 10.01.2011

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerek gazetemize gelerek, gerek mesajla veya telefonla arayarak bu günümüzü kutlayan herkese bizlerde teşekkür ederiz.

Ak Parti Kartal ilçe teşkilatı çalışan gazetecilerin gününü kutladı
Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve Teşkilatı gazetemizi ziyarette bulunarak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü” kutladılar.
Yıldız, Günümüzde taşıdığı değer ve önemi gittikçe artan iletişimin en etkili kanallarından olan basının, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesi olduğunu ifade etti.

Yalçın, yerel basını son derece önemsiyoruz.
Eğitim- Bir Sen İstanbul 4  No’lu Şube Başkanı Ali Yalçın, beraberinde Şube Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyarette bulundular.

Yalçın, Yerel basın her zaman özgürlüğünü ve özgünlüğünü korumaya gayret göstermektedir. Mütevazı reklam gelirleriyle yoğun mesai ve adanmışlık örneği ile çıkan gazetelerin arkasında semaye değil emek var. Bu nedenle yerel basını son derece önemsiyoruz.
Seçim dönemlerinde ve ara dönemlerde çıkan gazete görüntüsündeki manipülatif yerel yayınları gazete olarak değerlendirmediğimi belirtmem gerekir. İstikrarlı bir şekilde çıkan gazeteleri ben yerel basın olarak değerlendiriyorum” dedi.

Exit mobile version