Başkan İsmail Erdem’den halk günü

Yayın: 14:24 - 17.01.2011
Güncelleme: 14:24 - 17.01.2011

Perşembe Gününleri düzenlenen ‘Halk Günlerinde’ Belediye Başkan İsmail Erdem, vatandaşların istek ve talepleri dinliyor. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ne Sancaktepeli vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

13 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen ,’Halk Günü Toplantısı’na ilçe’nin değişik mahallerinden gelen vatandaşlar katıldı. Makamında Sancaktepelileri misafir eden Başkan Erdem, farklı istek ve temennileri dinledi. Başkan Erdem, rutin olarak yapılan halk günleri için şunları söyledi; ”Gerçekleştirdiğimiz insan odaklı çalışmalarımızla 21 ay gibi kısa sürede hızla gelişen ve yükselen bir Sancaktepe vizyonu ve misyonu oluşturduk. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri bizim için çok önemli. Üreten genç bir Sancaktepe için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesi. Vatandaşlarımız özgürce, demokratik bir şekilde düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Halkımızın farklı görüşleri öz kültürümüzün zenginliği, bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum’ dedi.

Halk Günü toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu. Başkan Erdem, vatandaşların en çok iş isteğinde bulunduğunu kaydetti. Vatandaşların Sancaktepe Kariyer Merkezi’ne başvurarak iş kısa sürede iş bulabileceklerini ifade etti.

Exit mobile version