Samsunlular Derneğine Ziyaret

Yayın: 13:27 - 01.02.2011
Güncelleme: 13:27 - 01.02.2011

 

Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’deki ilçe genelinde faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) olan hemşeri derneklerine ziyarette bulunmaya devam ediyor. Ziyaretlerde Başkan Erdem “Farklılıklar aslında bizim zenginliğimizdir” vurgusunda bulundu.

Başkan Erdem, 31 Ocak 2011 Pazar Günü Samsunlular Derneği’ni ziyaret etti. Samsunlular Dernek Başkanı Halit Katı, ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını, Sancaktepe Belediyesi’ni dernekleri hiçbiri çıkar gözetmeyerek ve ayrım yapmadan desteğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Erdem’in sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını belirtti.

 

Dernek yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Erdem, ziyaretler çerçevesinde birer konuşma gerçekleştirdi Konuşmasında bölgedeki hemşerilerini temsil eden, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergileyen dernekleri ziyaret etmeden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Erdem, Anadolu kültürümüz yansıtan derneklerin yaşatılması için belediye olarak desteklerini sürdüreceklerinin sözünü verdi.

Gelecek kuşaklara geçmiş adet, gelenek ve göreneklerini aktarmada aracı görevi üstlenen hemşehri derneklerinin önemini anlatan Başkan Erdem;’İlçemizdeki hemşeri derneklerimiz bir Türkiye mozaiğidir’’örneğini verirken  “derneklerimiz bizim kültürümüzün renkleridir, ne çok hemşehri derneğimiz olursa o kadar birbirimize bağlı oluruz, farklılıklarımız aslında bizim zenginlimizdir’ dedi.

 

Program sonunda Başkan Erdem, vatandaşlarla sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi. Programa başkan yardımcılar, birim müdürleri, dernek başkanları, yöneticiler çok sayıda vatandaş iştirak etti.

 

 

Exit mobile version