MHP’li şehit başkan Nihat Uygun anıldı

Yayın: 12:36 - 04.02.2011
Güncelleme: 12:36 - 04.02.2011

MHP Kartal İlçe Teşkilatı, Şehit Başkanları Nihat Uygun’u andı.

  Hain bir saldırı sonucunda vurularak Şehit edilen MHP Kartal İlçe Başkanı Nihat Uygun,  MHP Kartal İlçe Teşkilatı yöneticileri, ailesi ve sevenleri tarafından hem mezarı başında, hem de İlçe binasında yad edildi.

   İlk anma töreni şehit edildiği tarih olan 3 Şubat Perşembe sabahı, Soğanlık’ta ki mezarı başında MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek ve yönetim kurulu üyeleri ile merhumun ailesi ve sevenlerin katılımı ile yapıldı. Anma törenin de iki hoca tarafından Yasini Şerif okundu.

   Akşam da yatsı namazına müteakip İlçe binasında, MHP İstanbul Anadolu yakası Bölge Başkanı Nevzat Ünlütürk’ün de katıldığı ve okutulan Kuran-ı Kerim ile yad edilen merhum Nihat Uygun, misafirler toplantı salonuna sığmayınca bayanlar uzatılan ses sistemi ile Kuran’ı yan odalardan dinlediler. Kuran sonrası merhumun ruhu için misafirlere lokum dağıtıldı.

   MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek, “Ülkücü hareket ve MHP öyle bir harekettir ki, bir Nihat şehit edilir, yerine bin Nihat gelir, merhum İlçe Başkanımızı, Rahmet ve minnet ile anarken tüm sevenlerine bir kere daha baş sağlığı diliyorum ve yine Şubat ayı içinde vurularak şehit edilen ilçe Başkanlarımızdan Erdoğan Hançerlioğlu’nun vefat yıl dönümünde mezarı başında buluşmayı diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

  Haber : Necdet Türküzel

Exit mobile version