Başkan Erdem’den Merkez, Emek, Meclis Mahallesi’ne Denetleme

Yayın: 10:25 - 14.08.2009
Güncelleme: 10:25 - 14.08.2009

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe’de düzenli sürdürdüğü kent denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan İsmail Erdem, Merkez, Emek ve Meclis Mahallesi’nde teftişe çıktı. Çevre temizlik çalışmalarını yerinde denetledi. Denetleme sırasında Başkanı İsmail Erdem’e meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle sorumluları eşlik etti.

İlçe sınırları içerisindeki rutin denetleme Başkan İsmail Erdem öncülüğünde sabahın ilk ışıklarıyla başladı.”Temiz ve Sağlıklı bir Sancaktepe ”sloganı çerçevesinde tertip edilen gezi ile sorunları yerinde tespit ettiğini ifade eden Başkan İsmail Erdem, Sancaktepeli vatandaşlara ‘Çevremizi Temiz Tutalım’ uyarısında bulundu.

Başkan İsmail Erdem;”İlçe sınırları dâhilinde hiçbir yer ayrımı gözetmeksizin, her hafta bir mahallemize ekibimizle denetleme gezisi düzenliyoruz.

Sarıgazi Merkez Mahallesinden başlayan denetim Emek, Meclis Mahallesi sokak ve caddeleri boyunca sürdürüldü.

Bu arada Başkan Erdem, denetleme sırasında bölge esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi. İşe giden vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. Teftiş, Sancaktepe Belediye binası önünde son buldu.

Exit mobile version