Çiftçi: “Belediye başkanımızın yanında kenetlenelim”

Yayın: 12:24 - 19.02.2011
Güncelleme: 12:24 - 19.02.2011

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe eski Başkanı ve CHP Milletvekili adayı Yüksel Çiftçi, partisinin örgüt toplantısında yapmış olduğu konuşmada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e destek olunması gerektiğinin altını çizdi.

Çiftçi, bu arada CHP Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve denetleme komisyonu Başkanı Taner Özdemir ile Başkan Öz’ün barıştırılması noktasında partisinin ağır toplarını devreye girmesi gerektiğini belirterek, “ Gün birlik ve beraberlik günüdür kısır çekişmeler milletin umudu olmuş bir partiye zarar verir. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün yanında olalım, kenetlenelim ve dargınlıkları ortadan kaldıralım. Sosyal Demokratlara da bu yakışır” diye konuştu.

Tepki koyarım

Kartal CHP’de üç dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunan ve CHP’ye 15 yıl aradan sonra seçim kazandıran Çiftçi, şöyle devam etti: “ CHP Kartal örgütünü belediye başkanımız Sayın Altınok Öz’e destek olmaya davet ediyorum ve özellikle şu konuya da dikkat çekiyorum. Partimizin geleceğine dolaylıda olsa kimse set çekemez gerekirse buna karşı çıkar ve tepki koyarım arkadaşlar milletvekili genel seçimlerine çok az bir zaman kalmışken çalışmalarımızı hızlandıralım. Saygı değer belediye başkanımız sayın Altınok Öz’ün yanında olunmalı ve kol kola girilmesi gerekir.

Burada Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanımız Sayın Haydar Oğuz’a görev düşüyor. Sayın ilçe başkanımız, üzerine düşen görevi yapacaktır, inşallah bu hafta Sayın Taner Özdemir ile, Sayın belediye başkanımızı bir araya getirip barışacaklar ve kol kola girecekler. Bizlerde bu konuda üzerimize düşen ne ise yapacağız. Fazla zamanınızı almak istemiyorum hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklindeki konuşması partililerce coşkuyla alkışlandı.

FETHİ SATICI

Exit mobile version