Başbakan Erdoğan: şükran ve minnetle anacağız

Yayın: 07:27 - 28.02.2011
Güncelleme: 07:27 - 28.02.2011

Başbakan Erdoğan:  “öğrettikleriyle, aktardıklarıyla, mücadeleci kişiliğiyle her daim kedini şükran ve minnetle anacağız” 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Necmettin Erbakan’ın ömrünü öğrenmeye ve öğretmeye adamış bir siyasetçi ve ilim adamı olduğunu belirterek, “Mekanı cennet olsun. Allah ondan razı olsun. Öğrettikleriyle, aktardıklarıyla, mücadeleci kişiliğiyle her daim kedini şükran ve minnetle anacağız” dedi. 
Başbakan Erdoğan, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan‘ın ölümüyle ilgili olarak, “Sabah saatlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin 54. Başbakanı SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan hakkın rahmetine yürüdü. Türkiye’ye çok önemli hizmetler kazandırmış, Türk siyasetinde kendisine mümtaz bir yer edinmiş, ayrıca ömrünü öğrenmeye ve öğretmeye adamış bir siyasetçi ve ilim adamıydı. Şahsıyla, mücadelesiyle, davasıyla, ilkeleriyle olduğu kadar bir insan olarak, bir hoca ve lider olarak da genç nesillere güzel bir örnek teşkil etti.

Mekanı cennet olsun. Allah ondan razı olsun. Öğrettikleriyle, aktardıklarıyla, mücadeleci kişiliğiyle her daim kedini şükran ve minnetle anacağız. SP camiasının, Türkiye’nin ve aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi. 

İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version